Алекс Милс – между бизнеса и рапа

Алекс Милс- както е артистичният му псевдоним – сериозен бизнесмен в сферата на търговията, в ново амопоа.

Александър Георгиев- родом от София ,бизнесмен в сферата на търговията ,реши да пречупи стереотипите и да хване микрофона.

Преди година във периода на стартирането на КОВИД 19, столичанинът започва да пише свои песни, като се свързва с познати, които имат звукозаписно студио. Там те му предлагат да запише свое парче пробно, но взима,че му се получава. 

Да бъде хип-хоп изпълнител е детската мечта на Алекс Милс, която дълго време се опитва да осъществи,но пандемията подпомага за нейното осъществяване. Тогава той записва първият си проект,който клипира и представя на широката аудитория.

След първата си песен и успеха от нея, той продължава да представя на публиката нови проекти, като последният му проект е озаглавен – „Бях малко дете“ – която е със социално послание. Във  видеото рапъра пресъздава своето детство и разликите от преди и сега. Интересен факт е,че във видеото участва и неговият син , който се включва в ролята на малкият Алекс Милс.

Сутрин шеф, а вечер Алекс Милс „реди“ рими в студиото.  

„Музиката ме успокоява. Харесвам това,което правя и ми носи енергията,която искам да получавам . Когато обичаш това,което правиш и го правиш не с цел да продава и да имаш възвращаемост – си по-удовлетворен от всякога.“ – споделя изпълнителя.

Рапъра сподели,че ще представя много проекти със социално послание и,че не би се преместил във фолка,като повечето му колеги. 

На този етап музиката му е хоби,което развива с много голям интерес. Споделя,че не би загърбил собственият си бизнес, за да изгражда по-сериозно кариера. Алекс Милс споделя,че на този етап не може физически да поема и участия, поради натовареното му ежедневие и че прави всяка песен с цел да докосва хората и да се забавляват на песните му. Не смята,че музиката трябва да е основното нещо с което изпълнител трябва да изкарва доходите си – но повечето от колегите му го правят и забравят да предадат на аудиторията песен изпята от душа и сърце,а представят комерс,който продава и им носи повече участия.

Pin It on Pinterest