Общество

60 години от кончината на ЕДИТ ПИАФ с Вера Шандел и Ангел Заберски Трио с концерт-спектакъл в София и Бургас

В името на щастието, да не съжаляваш за нищо, Вера Шандел се преобразява в Едит Пиаф в концерт-спектакъла „Живот в розово“.

Съпровождана от триото на маестро Ангел Заберски, тя ще ни пренесе в света на една усмихната Пиаф, обичаща живота, музиката и любовта.

Ще се срещнете с образа на La Mome „момичето“ от Париж, различен и далечен от трагичните и мрачни клишета, които твърде често ни пречат да видим, нейната светла страна.

Концерт-спектакълът е по сценарий на Марияна Арсенова, в чест на 60-годишнината от кончината на Едит Пиаф и в рамките на събитията, посветени на 30-годишнината на Франкофонията в България, под патронажа на Вицепрезидента на Р.България г-жа Илияна Йотова.

26 ноември в София Лайв Клуб (билети Ивентим https://www.eventim.bg/bg/bileti/vera-chandelle-angel-zaberski-trio-sofiya-sofia-live-club-625375/event.html и на място).

29 ноември в Бургас Модерен Театър (на място) да преживеем заедно Париж, френската култура и „Ла жоа де вивр“ („La Joie du Vivre“) или „Радостта да се живее“, чрез любовта, изпята в песните на Едит Пиаф!

Вход свободен за хората под 18 и над 75 години.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest