Общество

6 начина да повдигнеш вибрацията си

Много често не си даваш сметка , че всичко е енергия. Твоите мисли, думи,истории в главата и вярванията ти сбъдват живота ти. Как най-сетне да дадеш приоритет на високите вибрации и да оставиш ниските?

Ето ги моите 6 начина:

1.Прошка.

Да си простиш е акт на любов към теб самия.За да се освободиш от всички минали ситуации, в които все още се чувстваш наранен,обиден,тъжен,недостоен,сгрешил е необходимо да си простиш.Така помагаш на себе си да пуснеш очакванията , които си имал точно в тези ситуации и да погледнеш как са ти помогнали и на какво хубаво са те научили. Прошката дори лекува и рак.Пример за това е писателката Луиз Хей.

2.Приеми себе си.

Погледни на своите качества – тези,които ти помагат и другите,които на пръв поглед не ти помагат.Потърси позитивното и в тях.Бъди приятелски настроен и подкрепяй себе си във всичко,което правиш.Спри да се съмняваш в себе си и собствения си потенциал.Всичко в природата е безгранично , както и Ти! Повярвай отново в себе си и се заобичай по нов начин.Никога във Вселената няма да съществува същия човек като теб и това те прави уникален!

3.Празнувай успехите

Когато постигнеш целите си – празнувай ги.Улисани в ежедневието си изпускате моментите , когато да си дадеш право да спреш и да се зарадваш. Живота не е борба и трудности,той е празник и от теб зависи да се забавляваш и да си доставяш моменти на наслада. Подари си подарък,зарадвай близък , участвай в благотворителност.

4.Положителна настройка

Тя не идва като даденост,а ти си я изграждаш.Влагай си мисли,които те вдъхновяват и зареждат.По този начин ще промениш менталната си нагласа и филтри за теб самия и света около теб.Доказано е ,че мислите се материализират и чрез тях сбъдваш реалността си. Захранвай се с благодарност ежедневно.Тук ще ти помогне книгата “ Тайната” на Ронда Бърн.

5.Прави нещата,които те радват

Какво обичаш да правиш за себе си и то ти носи спокойствие,радост и вдъхновение?Разходка сред природата,четене на книги,да се обучаваш и развиваш в дадена област,да спортуваш,да правиш енергийни практики,да мечтаеш,да си поставяш нови цели? Направи си списък и винаги да ти бъде под ръка,за да знаеш какво да направиш и да повдигнеш вибрацията си.

6.Освобождавай се от ограниченията

Каквото и да си говорим и да правим – стоят ли блокиращи подсъзнателни вярвания ,няма как да ти се случат нещата. Всякакви страхове,притеснения,вина,гняв,съжаление,обида,срам – те откъсват от потенциала ти и прояждат енергията на аурата ти и физиката ти.

Полезна ли беше статията за теб с действащи практики?

Можеш да разбереш повече за работата ми като ме последваш във фейсбук Theta Healing с Дари ,в UTube – Дарина Иванова и в Инстаграм – darinaivanova_theta.

Ако си готов да живееш живота на мечтите си и да се освободиш от ограниченията и проблемите,потърси ме и задай своя казус.

Имаш въпроси – задай ми ги като ми пишеш в платформите. Ще се радвам да се запознаем.

С обич,Дарина Иванова Тета Хилинг практик

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest