България

Таня Павлова поздрави участниците в благотворителните турнири от инициативата „Билярд с кауза“

Началникът на кабинета на министъра на младежта и спорта Таня Павлова поздрави участниците в благотворителните турнири от инициативата „Билярд с кауза“.

Кампанията се организира от Националната федерация по билярд за четвърти път, като целта на тазгодишното издание бе събирането на средства за лечението на Емо Ангелов, който претърпява тежка катастрофа и се нуждае от лечение със стволови клетки, за да може да проходи отново. От името на министър Димитър Илиев Павлова връчи поздравителен адрес на организаторите.

➡️ Като част от кампанията се проведоха търгове и томболи, от които желаещите да помогнат на Емо, имаха възможност да се сдобият с тениска на националния отбор по футбол от 1994 г. с подпис на Христо Стоичков, ретро тениска на Димитър Бербатов с автограф от периода му в Манчестър Юнайтед, снукър топки с подписи от Рони О‘Съливан и Джими Уайт, спортни артикули с автографи на големи български спортисти, сред които Йордан Йовчев, Стойка Кръстева, Ивет Горанова, Станимира Петрова и др.

➡️ „Благодаря Ви, че за поредна година провеждате толкова благородна инициатива и я превръщате в традиция. Спортът е феномен, който обединява, а Вашата кауза доказва точно това. Мотивиращо е, когато много хора прегръщат подобни инициативи и правят всичко по силите си, за да помогнат. Затова искам да поздравя всички, които се включиха в благотворителните турнири в София, Варна, Ямбол и Пазарджик, както и нашите големи спортисти, които предоставиха спортни артикули за търговете и томболите. Всички Вие сте хора с големи сърца и заслужавате уважение. Сигурен съм, че всички заедно ще окажем нужната помощ за лечението на Емо и той ще може да проходи отново“, отбелязва министър Илиев в приветствието си.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest