България

На тържествена церемония в Академията на МВР бяха връчени дипломите на магистри от випуск 2024

С поздравителен адрес към дипломантите се обърна министър Калин Стоянов

Общо 200 студенти от факултетите „Полиция“ и „Пожарна безопасност и защита на населението“ в АМВР се дипломираха в седем магистърски програми. Те получиха своите дипломи от гостите на тържествената церемония – заместник-министъра на вътрешните работи Тони Тодоров, главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, ректора на АМВР старши комисар доц. д-р Иван Видолов, директора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Александър Джартов, директора на дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ старши комисар Дамян Лечев и ректора на Университета по архитектура, строителство и геодезия доц. д-р арх. Гичка Кутова – Каменова.

Заместник -министър Тони Тодоров приветства студентите и прочете поздравителен адрес от името на министър Калин Стоянов.  „Магистърските програми на Академията на МВР са изключително задълбочени, насочени към натрупване на широки познания в областта на националната сигурност и административните дейности, към формиране на ръководни качества и управленска култура. Придобитите знания ще ви помогнат да намирате правилни решения в критични ситуации, да обединявате и мотивирате екипи, да сте креативни и полезни в своята сфера“,  с тези думи вътрешният министър се обърна задочно към дипломантите.

В приветствието си старши комисар доц. д-р Иван Видолов увери, че стремежът на  преподавателите от АМВР е чрез оригинален подход и нови сфери на знание да се формират новаторски идеи, релевантни на съвременните условия и изисквания.

Поздрав към колегите си отправи и отличникът на випуска Христо Христов от специалност „Защита на националната сигурност“.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest