България

Министерството на младежта и спорта подкрепя инициативата „Билярд с кауза“

Благотворителните турнири, организирани от Националната федерация по билярд, ще се проведат за четвърти път в София, Варна, Ямбол и Пазарджик на 10 и 11 февруари.

Целта на кампанията е събирането на средства за лечението на Емо Ангелов, който e претърпя. тежка катастрофа и се нуждае от лечение със стволови клетки, за да може да проходи отново.

▶️ Основното събитие ще се проведе в столицата в клуб “The Academy – Дианабад”, като турнирите и в двата дни стартират в 10,00 часа.

▶️ Като част от кампанията се предвиждат търгове и томболи, от които желаещите да помогнат на Емо, имат възможност да се сдобият с тениска на националния отбор по футбол от 1994 г. с подпис на Христо Стоичков, ретро тениска на Димитър Бербатов с автограф от периода му в Манчестър Юнайтед, снукър топки с подписи от Рони О‘Съливан и Джими Уайт, спортни артикули с автографи на големи български спортисти, сред които Йордан Йовчев, Стойка Кръстева, Ивет Горанова, Станимира Петрова и др.

ℹ️ Желаещите да се включат в турнирите могат да го направят и в още един столичен клуб – „Американ“ на 10 февруари от 12,00 ч., както и в гр. Варна – 11 февруари от 10,30 ч., също в спортен клуб „Джанго“, гр. Пазарджик – 10 февруари от 10,00 ч., в билярд клуб „Манхтатън“, гр. Ямбол – 11 февруари от 10,00 ч. и спортен клуб „Мотив 8“.

Повече информация за събитието може да намерите тук: https://www.facebook.com/events/198600303334607

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest