Министър Вълчев откри новата учебна година в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Николаево

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев откри новата учебна 2020/2021 година в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Николаево. Гости на празника бяха и кметът на Николаево Николай Кънев, депутатът Радостин Танев,областният управител Гергана Микова,  директорът на РУО Татяна Димитрова, общински съветници, родители. 

Деца от училището изнесоха празнична програма по случай 15 септември. С поздрав към учениците и техните преподаватели се обърнаха министър Вълчев, Николай Кънев и директорката на училището Венина Цонкова. Образователният министър пожела на децата да натрупат в своето любимо училище знания и умения, които по-късно да ги направят полезни граждани на обществото и щастливи и осъществени личности. 

Отец Георги отслужи тържествен водосвет за здраве и успех. По стара традиция началото на учебната година бе положено с биене на училищния звънец. Първи в изцяло обновеното по Програмата за развитие на селските райони училище влязоха най-малките ученици – първокласниците. За тях преподавателите бяха украсили празнично класните стаи и бяха подготвили малки подаръци.   

Pin It on Pinterest