Министър Минеков приветства всички учители и ученици по повод началото на новата учебна година

Министърът на културата проф. Велислав Минеков поздрави всички преподаватели и техните възпитаници от училищата по изкуствата и по културата по повод днешния празничен ден, който поставя началото на новата учебна 2021/2022 година.

   „Възхищавам се на силата и енергията, с която преподаватели, ученици и родители заедно преминахте през нелеките изпитания по време на пандемията. Поздравявам Ви за това, че доказахте как трудностите могат да бъдат разглеждани и като възможности за успешно преодоляване на всяко едно предизвикателство.“, се казва в поздравителния адрес на министър Минеков.
   Той пожела здраве, сили и доброта на преподавателите, за да продължават да бъдат опора и вдъхновение за нашите деца, а на бъдещите ученици – любопитството и любознателността да ги въведат в приключението на новите учебни дни, пълни с възможности и идеи.

   Проф. Минеков изказа още своята признателност към учениците, родителите и преподавателите за гласуваното доверие и за споделения избор да бъдат част от голямото семейство на училищата по изкуствата и по културата. „Уверявам Ви, че нашата подкрепа към Вас е безрезервна и вярвам, че заедно ще продължаваме да поддържаме умовете на младите ни таланти будни, за да градим безусловно стълбата на успеха. Защото всяка държава с голям потенциал днес се нуждае от своите силни и успешни личности утре. А нашето утре започва днес, тук и сега.“, посочва министър Минеков в приветствието си.

Pin It on Pinterest