Министър Кузманов започна обиколка на спортните обекти на ММС

 Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов започна обиколка на спортните комплекси и бази, собственост на ММС и търговските дружества към Министерството.

Целта е лично да се увери за състоянието на съоръженията. 
    Той посети Петрич, където направи инспекция на Национална спортна база “Цар Самуил”, тренировъчната зала и прилежащите терени към комплекса. По време на посещението си спортният министър провери състоянието на почивната станция и административната сграда. Спортният комплекс в Петрич е част от активите на “Национална спортна база” ЕАД, чиито принципал е Министерството на младежта и спорта. 
    Министър Андрей Кузманов посети и спортните зали в местността “Къро”, които са в активите на “Сердика спортни имоти” ЕАД. 
    Сред набелязаните обекти беше и многофункционалната “Арена Армеец”, в която се провеждат най-значимите събития в столицата и страната. 
    Обиколката на министър Кузманов ще продължи в следващите дни с посещения на спортни бази в София и цялата страна. Проверките са свързани с усилията на ММС да се подобрят базата и функционалността, за да се предоставят адекватни условия за подготовка, тренировки и състезания на българските федерации, клубове и спортисти.

Pin It on Pinterest