Министър Кузманов поздрави Калояна Налбантова и Цветина Попиванова за успехите на Европейското първенство по бадминтон до 17 г.

 Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов изпрати поздравителни адреси до бадминтонистките Калояна Налбантова и Цветина Попиванова за успехите на Европейското първенство до 17 години в Подчетртек. 


    Налбантова спечели титлата на сингъл при девойките, а заедно с Попиванова извоюваха бронзовите отличия на двойки. 
    „Това постижение зарадва всички българи и доказва, че упоритият труд и талантът се възнаграждават. Вашите безспорни качества Ви помогнаха да извоювате и бронзовото отличие при двойките. Радвайте се на успеха си и бъдете все така упорита и смела по пътя напред към поредните върхове! Вярвам във Вашите бъдещи успехи! От сърце Ви желая да продължавате да представяте достойно България и да постигате следващите си големи цели в спорта“, се казва в поздравителния адрес до европейската шампионка Калояна Налбантова. 
    До бронзовата медалистка на двойки Цветина Попиванова министър Кузманова написа следното: „Това отличие е доказателство, че вървите по правилния път и трябва да Ви прави горди и уверени в търсене на все по-големи предизвикателства. Бъдете все така упорита напред по пътя към върха във Вашия спорт! Пожелавам да се множат победите Ви и да постигате следващите си големи цели в бадминтона“, написа министър Кузманов до Цветина Попиванова.

Pin It on Pinterest