Информация от Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания

В търсене на сигурна защита за пациентите с онкологични заболявания и разбиращи проблема ръководители, от Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели приехме с огромно облекчение позицията на Областния управител на Пловдив, г-жа Дани Каназирева, която беше изслушала всички участници в тази необичайна ситуация и е взела решение в защита на специализираното лечебно заведение.

От предоставената кореспонденция между Коц Пловдив и Областна администрация е видно, че КОЦ Пловдив ще подготви Ковид зона само и единствено за свои пациенти, които в хода на лечението от рак са се оказали носители на инфекцията.

Сърдечно благодарим на г-жа Каназирава за партньорството, за ефективния диалог с ръководството и лекарите от КОЦ Пловдив, както и с нас като организация на пациентите! Когато има разбиране, за всеки проблем може да бъде намерено балансирано решение.

Бихме искали чрез Вас да уведомим пловдивската общественост, както и десетки хилядите пациенти на КОЦ Пловдив, че са вън от опасността да се смесят с пациенти с Ковид 19, открити и насочени от други лечебни заведения, на територията на КОЦ Пловдив.

Pin It on Pinterest