ФНИ организира лекция и среща с делегация на Администрацията по традиционна китайска медицина на провинция Джангши

Фонд „Научни изследвания“ (ФНИ) със съдействието на посолството на Китай в София и катедрата по Органична химия и Фармакогнозия на Софийския университет организира лекция и възможности за среща с официална делегация на Администрацията по традиционна китайска медицина на провинция Джангши (Jiangxi Provincial Administration of  Traditional Chinese Medicine).

Лекцията ще се състои на 09 декември 2019 г. от 10:00 часа в  Заседателна зала № 1  на Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ (адрес бул. Цар Освободител 15, гр. София). Членове на делегацията ще представят дейностите на Администрацията и достиженията на  традиционна китайска медицина.

От 11:15 до 13:00 има предвидена възможност за преки срещи с представители на делегацията след предварително заявяване на интерес. Ако желаете Вие или представител от Вашата организация да участва в среща-разговор с представители на делегацията след публичната лекция, моля да заявите Вашия интерес като изпратите потвърждаващ отговор на адрес: press_fni@mon.bg до 06 декември 2019 г.

Pin It on Pinterest