България

Д-р Николай Стоилов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“

Д-р Николай Стоилов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, след като досегашният управител на лечебното заведение д-р Дечо Дечев отказа удължаване на договора му до провеждането на конкурс.

Д-р Стоилов е част от екипа на Клиниката по ревматология към УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ от 2011 г. Той притежава магистратури по здравен мениджмънт и по оценка на здравни технологии с фармакоикономика.

Припомняме, че на 9 май Министерството на здравеопазването обяви конкурс за избор на членове на органи за управление – съвет на директорите на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ ЕАД, гр. София.

Срокът за подаване на документите за участие в конкурса е до 10.06.2024 г.

Конкурсът ще се проведе на три етапа – проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания и критериите за подбор; оценяване на изготвена и представена от кандидатите концепция за развитие на предприятието и събеседване с кандидатите (интервю).

Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева и екипът на Министерството изказват признателност към д-р Дечо Дечев за усилията и професионализма му, проявени през годините.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest