Звезден екип говорители в петото издание на „Битката за талантите 2021“

Специално проучване Global Talents Trends 2021 ще бъде представено по време на работодателския форум! 

Запазете си датата – 10 декември 2021!

Най-добрите практики при изграждането на работодателска марка ще се дискутират в предстоящото ново издание на работодателския форум “Битката за талантите”.

Не само, че 2021 донесе много промени на работното място, но тази година ще остане в историята и с новите начини за правене на бизнес, за изграждане на успешна работодателска марка и за управление на талантите. Форумът тази година ще постави акцент върху новите подходи и ще разшири и допълни темите от предишните издания с различни подходи и нестандартни гледни точки.

В това издание на събитието ще бъде представено специално проучване на тема: „Глобални тенденции в привличането и задържането на таланти“, проведено от международната агенция Mercer Marsh Benefits. 

На предстоящия форум експертите от индустрията ще споделят добри практики за брандинг на работодателите, а представителите на агенциите, които ги представляват ще говорят за това, как организират комуникационни кампании и как изграждат имиджа на компаниите. Събитието ще предостави чудесна възможност за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

Можете да подобрите професионалното си развитие, докато черпите от опита и работите с лидери, които стимулират иновациите в сферата на човешките ресурси и бизнес развитието.

Очаквайте да научите повече за:

Стратегиите на големите работодатели в България в турбулентни времена при изграждането на марка и привличането на таланти.

Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding?

Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година на форума гостува специален вдъхновител – актрисата Силвия Лулчева!

Специален гост – лектор ще бъде и Джейми Браун – международен експерт с огоремн опит, който ще сподели за работата си с някои от най-големите американски компании. 

Сега имате възможност да се регистрирате със специална отстъпка от 50%.

Форумът ще се проведе онлайн.

Pin It on Pinterest