Бизнес

Запознайте се с My HUAWEI: всичко от света на Huawei в едно приложение

Приложението Поддръжка се надгражда до My Huawei, предлагайки на феновете на марката по-удобен достъп до всички актуални услуги и промоции и по-богати възможности за интеракция

От днес потребителите на Huawei в България могат да започнат ново, по-интелигентно преживяване с приложението My HUAWEI – официален и премиален канал, през който те ще имат възможност да споделят своя опит и лесно да намират желаните услуги!

My HUAWEI е пълна промяна на приложението Поддръжка. След като направят актуализацията, потребителите на My HUAWEI в България ще могат да получават най-актуалните новини, да се информират за официалните услуги на компанията и да общуват с други Huawei потребители на едно място.

Всичко на едно място и по всяко време

My HUAWEI интегрира по максимално удобен начин на едно място функциите, носещи по-добро изживяване за потребителие на продукти на Huawei. Към днешна дата те са: Начална страница, Форум, Поддръжка и Аз (Профил).

  • Начало. Познатата страница „Открийте“ в приложението Поддръжка на Huawei се променя на страница „Начало“. Тук потребителите на Huawei могат да се запознаят с текущите новини и активности на компанията.
  • Форум. Мястото, в което потребителите на HUAWEI могат да взаимодействат помежду си и да говорят за всичко: продукти, приложения, функции и други.
  • Поддръжка. Предоставяне на официални следпродажбени услуги, включително информация за устройства, интелигентна диагностика, отстраняване на неизправности, сервизна информация, сервизни дейности и предимства и т.н.
  • Аз (Профил) Съхранява всички данни и съдържание на приложението на една страница за удобство на потребителите.

Как да инсталирате приложението My HUAWEI

  1. Автоматична актуализация: ако сте активирали функцията „Автоматично актуализиране на приложения“ във вашия магазин за приложения AppGallery, приложението за Поддръжка ще бъде актуализирано до My HUAWEI, когато новото приложение е налично.
  2. Ръчна актуализация: потърсете приложението за Поддръжка в AppGallery и докоснете „Актуализиране“, за да инсталирате най-новото My HUAWEI.
  3. Ръчна актуализация: потърсете My HUAWEI в AppGallery, за да изтеглите приложението.

След направените актуализации, потребителите ще виждат приложението My HUAWEI с новото му име и с оригиналната икона на приложението Support. Компанията ще я запази за известно време, за да улесни потребителите си да намират максимално бързо услугите, от които се нуждаят, и да направят гладък преход към промените, които прави Huawei за още по-голямо удобство в бъдеще.

Актуализацията My HUAWEI ще бъде достъпна за устройства с EMUI 8.0 или по-нова версия. Графикът за актуализиране за всеки модел устройство може да варира в зависимост от плана за актуализиране на приложението.

За My Huawei

My HUAWEI предоставя своите услуги на потребители на Huawei в близо 100 държави и региони, включително Китай, Европа, Близкия изток, Африка и Азиатско-тихоокеанския регион, докато видовете Услуги за всяка страна и регион могат да варират в зависимост от страната. Всички услуги, които Huawei предоставя, са в съответствие с местните закони и разпоредби.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest