Xiaomi Friday стартира със специални намаления на избрани продукти

Xiaomi Friday стартира още тази седмица със серия от специални намаления на избрани продукти на бранда. В продължение на няколко дни потребителите ще могат да се възползват от преференциални цени и оферти в оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center, както и в партньорската ритейл мрежа на бранда.

Още от този петък, 19-ти ноември, в Technopolis потребителите могат да намерят специални цени и намаления на повече от 20 смартфона Xiaomi и POCO, които може да видите на този линк. Предложенията са валидни до 21-ви ноември.

В магазини „Зора“ офертите на продукти Xiaomi стартираха на 18-ти ноември, като те се отнасят за общо 15 смартфона, всеки от които е в отлично съотношение между качество и цена. Намаленията с до 15% там също са валидни до 21-ви ноември, а всички предложения може да разгледате тук.

Оторизираният магазин на Xiaomi в София в ParadiseCenter, ниво 0, също ще зарадва феновете на бранда спакетни оферти и отстъпки на някои от най-търсенитепродукти. От 22-ри ноември до неделя (28-ми ноември), на място ще можете да се възползвате от намалени цени на смартфони, безжични слушалки, пречистватели за въздух, скутери и много други смарт устройства на Xiaomi.

Pin It on Pinterest