Бизнес

Всеки може да бъде Дядо Коледа с Теленор

Много изненади очакват клиентите и в приложението MyTelenor Bulgaria на оператора

Теленор дава възможност на всички свои клиенти, които подновят или сключат нов договор с план Тотал Макс, да получат неограничени мегабайти за промоционален период от до три месеца. Предложението е валидно през целия празничен декември и до 10 януари включително. Теленор вярва в коледните чудеса и знае, че всеки може да бъде Дядо Коледа. Ето защо клиентите на оператора ще имат възможност да споделят с близък, който също е абонат на компанията, неограничени мегабайти за един месец.

Всеки, сключил договор на абонаментен план Тотал в периода на кампанията,  ще може да се възползва от коледните безкрайни мегабайти и да се наслади на незабравими празници, в които да сбъдне своите виртуални мечти. Може да прекара време със семейството, макар и от разстояние, благодарение на дигиталните технологии, както и да изгледа всички филми в коледния си списък по време на почивката си.

Още много изненади очакват клиентите на Теленор в приложението MyTelenor Bulgaria. Там до края на месеца потребителите имат възможност да получат страхотни изненади от дигиталната игра на оператора. Всеки ден могат да отворят дигитално „прозорче“, което ще ги отведе до изненада – безплатни мегабайти, промокодове от различни партньори на Теленор или интересни отстъпки за устройства. Всеки може да избере дали да задържи своя подарък, или сам да се превърне в Дядо Коледа, като го подари на свой близък, който също е клиент на оператора.

Пет поредни игри в MyTelenor приложението дават възможност за отключване на още по-големи изненади и още по-голям шанс за това да превърнете този празничен сезон в наистина незабравим момент.

Пълна информация за всички коледни оферти можете да откриете на сайта на оператора, както и във физическите магазини на Теленор в цялата страна.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest