В отговор на кафе предпочитанията на българите, Lavazza пуска нова серия Dolce Gusto капсули на българския пазар

Отдадени на автентичното италианско кафе изживяване, Lavazza представят новата си серия Dolce Gusto съвместими капсули, където удобството и високото качество заедно носят ненадминато кафе удоволствие

Според последното проучване на Lavazza за потребителските кафе предпочитания, българите са големи любители на кафето и най-често консумират еспресо, дълго черно кафе и инстантно кафе. Сладкият вкус е предпочитан и около половината от потребителите са свикнали да пият кафето си със захар.

С внимание към най-новите тенденции на кафе пазара, вкусовете на потребителите и с цел винаги да предлагат най-доброто кафе изживяване, Lavazza представят своята нова серия Dolce Gusto съвместими капсули в България – 5 различни вкуса, които позволяват на българските потребители да усетят автентичния италиански вкус с кафемашините Dolce Gusto.

На българския пазар италианският бранд е вече наложен като синоним на автентичност, дългогодишен опит и „италианско“. С новата серия, Lavazza предлага нов удобен и гъвкав формат на пазара, без да прави компромис с високото качество, което италианската компания се ангажира да гарантира с всяка глътка, съобразено изцяло с кафе навиците на българите. Новите 5 вида успяват да уловят най-популярните Lavazza вкусове, а серията Lavazza Dolce Gusto е идеално решение за всички вкусови предпочитания: българите могат да избират между три различни вида еспресо, кафе с мляко и дълго кафе.

Нека разгледаме новата Lavazza Dolce Gusto серия:


Espresso CremosoИнтензитет 7/13 Експертите на Lavazza умело съчетават зърна Арабика от Централна и Южна Америка с азиатска Робуста, за да създадат еспресо със силен и плътен вкус. Процесът на изпичане придава деликатни шоколадови нотки и послевкус на сушени плодове.

Espresso Intenso – Интензитет 9/13 Най-добрите кафени зърна Арабика, отгледани в Централна и Южна Америка срещат отчетливите нотки на Робуста създава перфектния бленд. Тъмното изпичане подсилва усещането за плътност на тялото и придава на кафето характерни карамелени нотки. Espresso Intenso е любов от пръв поглед – кафе, изпълнено с индивидуалност и вкус. 

Espresso Biologico – Интензитет 6/13 Lavazza подбира висококачествени зърна 100% Арабика от органични плантации в Централна и Южна Америка, за да създаде сладко и балансирано еспресо. Внимателно подбраният бленд и бавното изпичане подчертават аромата и придават на Espresso Bio деликатни плодови нотки.

Cappuccino Богатият и плътен вкус на еспресото среща кремообразната нежност на млечната пяна. Напитка от пълномаслено мляко на прах със захар и бленд на смляно изпечено кафе под формата на капсула.

Espresso Lungo – Интензитет 5/13 Селекция качествени кафени зърна Арабика, подбрани от експертите на Lavazza, за да приготвят кафе с мек и балансиран вкус. Бавното и деликатно изпичане разкрива неговата сладост и растителни нотки.

Pin It on Pinterest