Трето издание на форума InteliFresh

Международният форум InteliFresh 2020 на 31 януари 2020 в Интер Експо Център – София ще обсъжда устойчиви решения за производството на качествени български плодове и зеленчуции по-силното им навлизане в българските магазини и износ.

Форумът ще бъде открит от заместник-министъра на земеделието Чавдар Маринов и Ари Фелдхаузен, съветник по земеделските въпроси към Посолството на Кралство Нидерландия, съорганизатор на събитието. Регистрацията започва в 8,45 ч.!

В дискусиите се очаква да участват над 300 български производители, чуждестранни търговци и експерти от Нидерландия, Италия, Унгария, Швейцария. За първи път на това трето издание на InteliFresh бъде представено маркетингово проучване на потребителските нагласи при пазаруването на пресни плодове и зеленчуци. Очакват се и конкретни договорености, след като на предишните форуми всеки пети участник е успял да сключи сделка за своето производство.

Събитието се организира от Фондация ИнтелиАгро с подкрепата на Посолството на Кралство Нидерландия, един от важните търговски, икономически и земеделски партньори на България.

Pin It on Pinterest