Бизнес

Тъй като войната продължава, добивът на MAR се превръща в добър избор за обезценяването на защитени активи на криптовалута

Докато войната продължава. и врявата от военно напрежение между Израел-Газа и Украйна-Русия, разказът за криптовалутите като защитен актив придоби по-голям резонанс.

Ветеран мениджър на хедж фондове Пол Тюдор Джоунс изрази подкрепа за биткойн в скорошно интервю. Той разсъждава върху днешния нестабилен геополитически пейзаж.

Освен това Джоунс рисува мрачна картина на какофонията на глобалното напрежение между Русия, Китай и Съединените щати. В резултат на това нараства спешността да се търси финансово убежище.

„Харесвам златото и криптовалутите заедно. Мисля, че те вероятно ще бъдат по-голяма част от вашето портфолио, отколкото са били в исторически план, защото ще преминем през много предизвикателен политически период в Съединените щати и ще преминем през… Очевидно има геополитически ситуация“, каза Джоунс.

Доверието на милиардера в биткойните и златото произтича от комбинация от математическа сигурност и историческа устойчивост. „Обичам биткойн и злато тук“, каза Джоунс. Той се застъпва за увеличаване на разпределението на тези активи в портфейли.

Освен това той вярва, че изборът на MAR майнинг е добра платформа за облачен майнинг.

MAR mining определя златния стандарт за облачно копаене. Платформата има усъвършенствана технология за внедряване и може да осигури 18%-39% от световната изчислителна мощност за облачно копаене. Те поддържат удобна за потребителя платформа, която отваря вратата към добив на криптовалута за всеки. Като се присъедините към MAR mining, вие ще станете част от доверена общност, която ви позволява да печелите бързо нарастващ доход без никакви условия.

Копаенето на MAR не само опростява вашия процес на копаене, но също така предоставя безпроблемна възможност за генериране на пасивен доход. Той предлага безплатна програма за копаене на биткойни, която ви позволява да печелите пасивен доход. След това можете да ги прехвърлите в акаунта си за търговия. Всички печалби, които генерирате, принадлежат изцяло на вас и могат да бъдат изтеглени в личния ви портфейл.

Относно платформата за копаене MAR:
MAR mining е водеща компания за облачен добив, на която се доверяват повече от 3 580 000 потребители по целия свят. Нашата мисия е да направим облачното копаене достъпно за всеки, като имаме достъп до най-съвременни технологии и широкомащабни индустриални центрове за данни от всяко устройство и навсякъде. Като водеща платформа за облачно копаене, тя допринася с 18%-39% от световната изчислителна мощност за облачно копаене.

С екип от опитни професионалисти, включително експерти от водещи мрежови компании, има силен фокус върху научноизследователската и развойната дейност и широката техническа експертиза. Визията е да разширим бизнеса до цялата верига на криптовалутната индустрия и да предоставим технологични иновации и отлични услуги в глобален мащаб.

Предимства от използването на MAR копаене:

$12 бонус: След като се регистрирате за MAR копаене, ще получите $12 бонус.

⦁ВИСОКА РЕНТАБИЛНОСТ: Насладете се на високи нива на доходност и незабавно получавайте ежедневни плащания към портфейла си.

⦁Без такси за обслужване: Добивът на MAR намалява проблемите и не начислява такси за обслужване или управление на всички потребители.

⦁ Диверсификация на доходите: Можете да спечелите нарастващ доход, като копаете повече от шест различни криптовалути на платформата.

⦁ Доходоносна партньорска програма: Можете да спечелите еднократен фиксиран бонус до $3000, като поканите положителни реферали към платформата.

⦁ Най-добрата сигурност в класа: Платформата предлага подобрена сигурност с McAfee Security Protection и Cloudflare Security Protection.

⦁ 24/7 техническа поддръжка: Можете да бъдете сигурни, че MAR mining предлага 24/7 техническа поддръжка и 100% гаранция за непрекъсната работа.

Купете договор за добив

Понастоящем MAR mining също предлага разнообразие от опции за договор за копаене, всяка с уникална възвръщаемост на инвестицията и специфична продължителност на договора.
Ще спечелите повече пасивен доход, когато участвате в следните договори

Печелете доход в деня след закупуване на договор. Когато приходите ви достигнат $100, можете да изберете да теглите в крипто портфейла си или да продължите да купувате други договори.

Обобщете

Ако търсите начини да увеличите пасивния си доход, облачното копаене е чудесен начин да го направите. Ако се използват правилно, тези възможности могат да ви помогнат да увеличите богатството си в криптовалута в режим на „автопилот“ с минимална инвестиция във време. Най-малкото, те трябва да отнемат по-малко време от всеки вид активна транзакция. Пасивният доход е целта на всеки инвеститор и търговец, а с MAR майнинга можете да увеличите потенциала си за пасивен доход по-лесно от всякога.

Ако искате да научите повече за добива на MAR, моля, посетете официалния му уебсайт: https://marmining.com/

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest