Стилни и изискани, Lenovo представи новите си продукти по време на CES 2021

Най-новите ThinkBookлаптопи от Lenovo са проектирани да предложат най-доброто на своите потребители

По време на CES 2021, технологичният гигант Lenovo представи ThinkBookPlusGen 2, както и стилните ThinkBook 13x, ThinkBook 14p Gen 2 и ThinkBook 15p Gen 2. Създадени специално за професионалистите в малките и средни бизнеси, с изцяло алуминиев корпус, най-новите ThinkBook модели ще обединяват в себе си иновативни функции с красив дизайн, за да дадат на потребители си изцяло нови и гъвкави работни пространства. Новите модели в линията лаптопи ThinkBook ще интегрират най-съвременните технологии, за да подобрят потребителското преживяване като някои от новите 16:10 дисплеи ще разполагат и с Dolby Vision® HDR, а също и Dolby Atmos®. Най-новото поколение графични карти NVIDIA GeForce на ThinkBook 15p от своя страна ще отворят нов свят за създаване и редактиране на съдържание, както и за забавление.

Компактният ThinkBook 13x, който ще се предлага в два цвята, ще бъде и един от най-тънките 13-инчови бизнес лаптопи. С дебелина само 12.9мм и тегло по-малко от 1,2кг, потребителите ще могат да носят устройството си навсякъде с тях – независимо дали работата е у дома или в офиса. Този красив лаптоп ще бъде наличен и с всички компоненти на ThinkBook Plus Gen 2. Проектирани на Intel Evo платформата и задвижвани от 11-то поколение Intel Core процесори, ThinkBook Plus Gen 2 и 13x ще могат да осигурят отлична скорост като същевременно поддържат и изключително дълъг живот на батерията.

ThinkBook 14p е тънък и лек (16,9мм и 1,4кг) и ще може да бъде конфигуриран с до 14-инчов, 2.8K OLED дисплей със стандарт VESA® DisplayHDR ™ True Black. ThinkBook 15p от своя страна, ще се предлага с допълнително следващо поколение NVIDIA GeForce RTX видео карта, за да допълни мощта на AMD Ryzen и да предложи високопроизводителен лаптоп с 16-инчов дисплей, който може да ускори творческата работа.

Задвижвани от най-новите мобилни процесори AMD Ryzen, ThinkBook 14p и 15p ще се харесат на потребителите, които желаят модели с професионално качество на дисплея и добра памет. Потребителите ще могат да се насладят на оптимизирани за видеоконференции лаптопи чрез Full HD камера, защитена с ThinkShutter, по-голям тъчпад и удобна клавиатура със светлинен сензор, която включва клавиши за бърз достъп до конферентни разговори. Лаптопите ще разполагат и с допълнителни смарт функции за подобряване на потребителското преживяване. Алгоритъмът за премахване на шума, базиран на AI, ще потисне околния шум и потребителите ще могат лесно да превключват аудио режимите между режим за лична конференция, споделен режим за групови разговори или режим, в който потребителят желае да споделя звуци от други устройства

В последните месеци бизнесът се адаптира към нови начини на работа, което прави още по-важно потребителите да са оборудвани с правилните устройства, които да им позволяват да се адаптират към всяка ситуация. За да помогне за още по-голяма ефективност в това направление, Lenovo обещава и актуализиран софтуер Lenovo Vantage.

Pin It on Pinterest