Спорт навсякъде и по всяко време с платформата “Ready For” от Motorola

Платформата за дескстоп функционалност Ready For е създадена, за да разкрие пълната мощност на телефона, извеждайки стрийминга, видео-разговорите и гейминга на големия екран с подобрено качество и възможности за мултитаскинг

Европа е футбол! И въпреки че спортните фенове имат разнообразни възможности да следят интересни мачове и любими играчи, коментарни студиа и статии, невинаги имат комфорта на телевизора у дома в точното време. Motorola прави достъпа до цялото спортно съдържание още по-лесно и удобно с платформата за десктоп функционалност Ready For, като позволява на потребителите на определени устройства от портфолиото на motorola да свържат смартфона си с телевизор, монитор или дори проектор, който поддържа подаване на сигнал през USB Type-C или HDMI порт. Остава единствено да поканите приятели да се присъединят за компания.

Тук също на помощ идва Ready For, която предоставя едновременно възможност за напълно реалистични конферентни разговори. Видео разговорите със семейството и приятелите се превръщат в реалистични срещи от нов тип, благодарение на иновативна технология, която позволява на потребителите да активират усъвършенствано проследяване на обекта при обаждане и запис. Благодарение на специалната докинг станция, предлагана от motorola, можете да поставяте устройството в удобна за видеоразговори позиция. В този случай е възможно използването на основната камера с висока резолюция, а картината се предава на свързания външен дисплей.

Мислите, че изпускате мача? Съвсем не! Когато motorola телефонът ви е свързан с преносим монитор или телевизор, Ready For ви позволява да преглеждате няколко прозореца наведнъж и в същото време да продължите да използвате телефона си като телефон. Това позволява добра гъвкавост и функционалност – така например можете да продължите своя разговор докато в отделен прозорец следите своя отбор, а защо не и да довършвате работна презентация в трети. Всички мобилни приложения са достъпни от екрана на настолния компютър или монитор, така че технологичните ентусиасти имат възможността да продължат да мултитаскват. Възможно е да свържете Bluetooth® клавиатура и мишка за цялостно изживяване на големия монитор.

Платформата Ready For смело дава заявка да промени потребителското смартфон преживяване, като позволява на част от портфолиото телефони на motоrola, като новия Moto G 100, да се свържат с всеки голям екран. Вече няма значение дали сте вкъщи или в офиса, няма значение дали ползвате телевизор у дома, или залагате на стрииминг платформи – всяка футболна емоция е на няколко клика разстояние от вас, така че да можете да ѝ се насладите по несравним начин.  

Pin It on Pinterest