Бизнес

Спецагенти от новия филм за Джеймс Бонд ползват телефони Nokia

Телефоните Nokia от HMD Global издържат на всички изпитания в „Смъртта може да почака“ 
Телефоните Nokia успяват да удовлетворят нуждите на най-взискателните клиенти в света – специалните агенти в 25-ия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, чиято премиера у нас е на 1 октомври тази година. Сред устройствата с елегантен скандинавски дизайн, които се появяват в дългоочаквания блокбъстър, е дори култовата класика Nokia 3310.

Телефоните Nokia могат да издържат проверката на времето, благодарение на емблематичния с качеството си дизайн, водещите в бранша ъпдейти на сигурността и актуализации на AndroidTM, което ги прави перфектни дори за тайните агенти от Mi6. Такъв е и новият, свръхустойчив и елегантен смартфон на марката, Nokia XR20, който може да се справи с екстремни климатични изпитания и да работи перфектно както под изгарящо до 55°C слънце, така и на ски писта при студ до –20°C. Неуязвимият телефон оцелява и при изпускане от 1.8 м височина и престой до час под вода.  

Nokia XR20 ще остане с вас максимално дълго, благодарение не само на физическата си издръжливост, а и на 3-те години гаранция, 4-годишните ъпдейти на сигурността и 3-те години ъпдейти на софтуера. В допълнение, батерията на смартфона издържа до 2 дни с едно зареждане, а през първата година след покупката имате право на еднократна безплатна подмяна на дисплея в случай на счупване. Моделът е поредното доказателство, че телефонът Nokia е единствената джаджа, от която се нуждаете.

Освен свръхиздръжливия Nokia XR20, в България все още са налични и останалите модели от новото портфолио на HMD Global, които също можете да запазите и ползвате максимално дълго време – Nokia G10 и G20, както и Nokia X10 и X20.

Новият Nokia XR20 е наличен в България в цвят Ultra Blue, в конфигурация 6/128GBна препоръчителна цена от 1099 лева.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest