София Тех Парк и SMEs Webinars организират уебинар „След утрешния ден“ с участието на Момчил Василев от Endeavor

София Тех Парк и SMEs Webinars организират уебинар на тема „След утрешния ден“ с участието на Момчил Василев, изпълнителен директор на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor за България.

Как ще изглежда света след края на глобалната криза с разпространението на Covid-19? Какви са предизвикателствата и перспективите през малките и средни предприятия, пред страртиращия бизнес? Как компаниите биха могли да се справят с кризата и да извлекат полза от нея? Какви мерки трябва да предприеме държавата, за да подпомогне малките и средни предприятия и ще има ли финансови лостове за това? Как ще реагират националните и международни фондове за рискови и дялови капитали? Кризата с коронавируса – краят на едно начало, начало на един край или ново начало?

В рамките на един час Момчил Василев ще даде неговата гледна точка как компаниите да се опитат да вземат оптимално по-добри решения за своя бизнес, както и как да адаптират бизнес моделите си в условията на криза. Те ще имат възможност и да зададат своите въпроси към Момчил Василев, както и към изпълнителният директор на ИАНМСП Бойко Таков, изпълнителният директор на София Тех Парк Тодор Младенов и към зам.-председателя на УС на научно-технологичния парк Натанаил Стефанов, който е част от Българската стартъп асоциация BESCO.

Инициативата на София Тех Парк, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и „Ендевор България“ цели да предостави актуална информация на компаниите и да им дадем възможност да получат отговори на техните въпроси.

Регистрацията за събитието е безплатна. За да заявите своето участие, моля следвайте линка: https://event.webinarjam.com/register/5/7vx3xhy

Pin It on Pinterest