SMEs Webinars: Премини през трудностите – премини онлайн на 15 април от 16 часа

Поредицата уебинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия SMEs Webinars продължава със своето десето издание, което ще засегне темата за създаването на онлайн магазин и дигитално присъствие за малък и среден бизнес в условията на настоящата икономическа ситуация, породена от мерките срещу разпространение на COVID-19 в световен мащаб.

Премини през трудностите – премини онлайн“ ще се проведе на 15 април от 16 часа изцяло онлайн съвместно с българската иновативна компания, разработила един от най-популярните софтуери за електронна търговия – CloudCart.

Събитието е част и от инициативата на компанията, която помага на българските МСП, предоставяйки възможност за безплатно стартиране на онлайн магазин и работа с платформата до първите 1000 лв. оборот.

В рамките на един час лекторите Николай Илиев, CEO на CloudCart, и инж. Евгени Йорданов, CDO в компанията, ще разкажат на зрителите как да работят със софтуер за електронна търговия, ще запознаят с основните законови специфики при основаването на онлайн магазин и ще дадат ценни съвети за маркетинг и реклама на за достигане до повече клиенти.

Pin It on Pinterest