Шеф Владимир Тодоров представя дневни менюта с три ястия за 20 лева *

Рецептите на посланика на добрата храна са разработени специално за нова кампания на Kaufland

Осигуряването на ежедневно балансирано хранене, което да се вписва в бюджета на домакинството, е сериозен ангажимент и изисква немалко време и усилия. Можем ли да приготвим вкусно и разнообразно тристепенно меню на стойност 20 лева? Отговорът дава Kaufland в новата си кампания „3 ястия за 20 лева“ с шеф Владимир Тодоров. За нея посланикът на добрата храна специално е подготвил рецепти за седмично меню, което включва три ястия за деня с продукти на обща стойност до 20 лева.

Всеки може лесно да избере от вкусните идеи, разделени като предложения за всеки ден от седмицата с количества на продуктите за приготвяне на порции за двама. Необходимите продукти могат да бъдат намерени в хипермаркетите на Kaufland в цялата страна, а кампанията отразява стремежа на веригата да предоставя разнообразие от продукти с най-добра свежест и убедително качество на изгодни цени. 

За добро начало на седмицата шеф Тодоров препоръчва дневно меню „Понеделнишка енергия“: хумус за закуска, рьощи за обяд и овчарски пай за вечеря. Рибата е главно действащо лице в рецептите за вторник, а срядата е „протеинова“. Четвъртък е посветен на вегетариански рецепти. Петък е ден за екзотичните ястия: традиционната „студена“ супа за Испания – гаспачо, но за закуска, а вечерята ни предизвиква да приготвим карамелизирани ябълки със сметана и куркума. Млякото и плодовете са на фокус в събота и в неделя, когато шеф Тодоров представя две предложения от Франция – пан пердю и клафути. 

Всички идеи за рецепти могат да бъдат открити на 3 ястия за 20 лева | Kaufland

*Посочената стойност от 20,00 лева за всяко от дневните менюта на шеф Владимир Тодоров е ориентировъчна и изчислена на базата на стандартните непромоционални продажни цени на съответните артикули в хипермаркети Kaufland на територията на Р.България към 04.01.2022 г.

Pin It on Pinterest