Седмица на дигиталните технологии по време на Международният технически панаир

Седмицата  на дигиталните технологии „ДиТех“ е един от основните акценти на Международния технически панаир в Пловдив.  За първи път той ще бъде излъчвана на живо в Интернет заради големия интерес. Това е част от концепцията за модернизиране на деловия форум, която стартира на неговото 75-о издание.

Новата инициатива  „ ДиТех“ се осъществява  в рамките на изложбата „Инфотех“.  Обединява тематични експозиции и събития  в областта на телекомуникациите, информатиката,  цифровизацията, навигацията и телематиката. Включва  повече от 20 тематични конференции, мастър класове и  над 200 лектори.

Ще бъдат обсъдени  трансформациите в бизнеса, дигиталният маркетинг, хакерството и предпазването от него, блокчейнът, логистиката, онлайн комуникациите, цифровизацията в търговията на дребно и други теми, свързани с дигиталното бъдеще и хуманния облик на иновациите. Участниците ще имат възможност да се запознаят с най-актуалните  тенденции, да видят изделия на водещи компании, да направят виртуална разходка в реалностите на утрешния ден.

„Инфотех 2019“  ще демонстрира умни решения за индустрията и бита, постижения на изкуствения интелект и на Индустрия 4.0. Тя ще представи ултрамодерни продукти на фирми от  най-динамично развиващия се сектор.

Производители и търговци от цял свят  ще покажат новости в рамките на още четири специализирани изложби:  „Ауто сити Пловдив“ – за автомобили, транспорт и автосервизно оборудване със специално издание за модели с бизнес предназначение; Стройтех“ –  строителна техника, електротехника, материали, инструменти ,технологии; „Машиностроене“ – машини, технологии, роботика, автоматизация; Енеко“ – енергетика, екология, химия, управление на водите.   Очаква се над седемстотин компании и близо 30 000 посетители специалисти от страната и чужбина да присъстват на най-мащабната среща на бизнеса в България, която ще се проведе от 23 до 28 септември  2019 г. в Международен панаир Пловдив.

Pin It on Pinterest