Проучване относно нагласите за приемане на еврото у нас ще бъдат обявени на NEXT DIFI 2021

Събитието, което b2b Media организира за пети път, ще се проведе този петък, на 8 октомври 2021 от 9.00 часа и може да се проследи в комуникационната платформа Zoom.

NEXT DIFI 2021 ще открие зам. министърът на финансите Моника Димитрова-Бийчър, която е представител за България и в редица международни финансови институции.

Ексклузивно за финансовия форум социологическа агенция Тренд ще представи проучване за Нагласите на пълнолетното население спрямо приемането на еврото като официална валута в България.

Веднага оповестяването на данните, Цвета Илиева, началник на отдел „Международна дейност и комуникации“ към Асоциацията на банките в България, ще модерира специална дискусия, в която ще разберем какво мислят специалистите по горещата тема за приемането на страната в еврозоната.

В дискусията ще се включат:

Кристоф Де Мил, иновационен лидер на KBC Груп в България и главен финансов директор на ОББ

Любомир Дацов, член Български финансов съвет

Кузман Илиев, д-р по финансова икономика и банкиране

Пламен Димитров, управител на Кофас България

Анастас Стефанов, управител на Агенция Тренд

В програмата на събитието са залегнали и много актуални теми като например: Какви са възможните макроикономически и регулаторни сценарии и как се очаква те да повлияят на финансовите услуги в Европа и конкретно в България?

Какви са подходящите решения относно цифровите валути?

Как ще се развива новият набор от технологични решения, включително електронните разплащания, електронните портфейли и развитието на криптовалутите?

На форума ще присъстват представители на едни от най-бързо развиващите се компании от финансовия сектор – банки, застрахователни институции, небанкови финансови институции, международни финтех компании.

Pin It on Pinterest