Представяме ви семейство Трендафилови от Варна, където лятото разцъфва в сладолед

Варненската фамилия е новият посланик на кампанията на Lidl „Верига от любими продукти на нашето семейство“

Фамилия Трендафилови от Варна са новите посланици на кампанията на Lidl „Верига от любими продукти на нашето семейство“. Габриела е журналист и икономист по образование, а по призвание кулинар. Заедно със съпруга си отглеждат малката Ивет, която е на 2,6 години и е пакостницата вкъщи. Наскоро създават страница Мини Шеф Ивет, където заедно с малката готвят и представят различни рецепти. Изненадващо за възрастта си, Ивет готви с голямо желание и хъс. Таткото Милен има интересна и динамична професия, която практикува вече седем години – спедитор в морския сектор.

Задружни във всичко, което правят, тримата държат на домашно приготвената храна и винаги са заедно на трапезата. Имат Lidl наблизо, където освен традиционните неща, всеки си има любими продукти, но споделят една обща любов – сладоледа Gelatelli.

Семейството предпочита сладоледите на Lidl, защото има най-различни вкусове и видове, достъпни са и в удобни опаковки – на клечка и в кутия. Ивет обича плодовите вкусове, Милен – по-здравословните, като този с черен шоколад, а Габриела със стафиди и ром.

Тяхно откритие е комбинацията между какаови бисквитки и сладолед с вкус на пъпеш, която намират за изключително приятна. Любимата им рецепта за мелба включва сладолед, разнообразни, пресни плодове, сметана спрей, домашен топинг от манго, домашни вафлени фунийки и бисквитки, настърган черен школад, поръсени с кокосови стърготини за разкош и накрая стръкче мента за съвършен финал.

Затова на тях и на всички останали любители на сладоледа, Lidl предлага над 60 различни вкуса сладолед Gelateli и Ballino. Налични са всички познати форми – на клечка или във фунийка, в кутия за споделяне с близките и като торта и руло за празнични поводи.

А това лято семейство Трендафилови са изправени пред едно много приятно предизвикателство да пробват 11 нови вида сладолед. Сред тях са премиум сладолед с вкус на мед и орех, макадамия, белгийски шоколад и солен карамел за вечно експериментиращите, както и горещите предложения за сезона – сладолед фуния с вкус на вишна, свеж пъпеш и сладолед с високо съдържание на протеини за тези, които се грижат за стройната си фигура.

Pin It on Pinterest