Последни дни преди Международния форум NEXT DIFI 2019

Очакваме ви тази седмица на специализираното събитие за финансови иновации

Изтичат последните дни преди международния форум  #NEXT DIFI 2019 , на който среща си дават най-динамичните финтех компании и банки у нас.

Възползвайте се от специална отстъпка с 50% за регистрации с Промо код: NSL50 и получавате специален бонус: безплатен обяд.

Запазете своето място с отстъпка сега!
 

#NEXT DIFI 2019 е 
еднодневна конференция, на която се срещат технологиите и финансовите услуги и отразява бързопроменящите се начини, по които светът купува, взема назаем или инвестира.

На 3-и октомври 
„Софарма Бизнес Тауърс“ ще приютят лидерите в банковото дело и най-актуалните нови играчи в полето на дигиталните разплащания и нови технологии, които заедно ще отличат актуалните предизвикателства, пречки и възможности, стоящи пред ресора.

Регистрирайте се за участие на: difi.b2bmedia.bg

Международния форум #NEXT DIFI 2019 е веднъж в годината и това издание не е за изпускане. С международно участие от Обединеното Кралство и Швейцария.

Темите ще включват навлизането на изкуствения интелект, силната дигитализация и въвеждането на блокчайн технологията. Ще се проследят също и силата на креативното мислене, мениджмънтът, който води към промяна, новите въведения в дигиталното банкиране, влиянието на социалните мрежи, новите банкови програми за иновации и иновативни лаборатории, как да бъдат предотвратени настоящи глобални заплахи, сигурност и нови продукти.

Вземете своя специален бонус и отстъпка при регистрация сега с Промо код: NSL50!

Pin It on Pinterest