Бизнес

Популярни бонуси от 22Bet

Букмейкърът 22Bet е много млад оператор на пазара на интерактивни спортни залагания. Офисът се появи в Обединеното кралство през 2018 г. и оттогава се опитва да намери своята ниша в модерните залагания. Основното хоби на този букмейкър е най-широкият списък от събития в различни спортове.

В стремежа си да издигне популярността си на по-високо ниво, букмейкърът 22bet предлага оригинален бонус формат.

Основният фокус на бонус програмата е да насърчи активността на играчите. Основните бонус предложения в момента в офиса са:

  • Бонус за добре дошли от 100% от първия депозит. Достатъчно е да попълните сметката с минималната сума. Трябва да спечелите предоставените средства 10 пъти, като направите залози с коефициент най-малко 1,5.
  • Бонус към клиента за дълга неуспешна поредица от залози. Същността на предложението е следната. Офисът предоставя точки на играчи, които имат дълга поредица от неуспехи. За всеки загубен залог от 2€ и повече клиентът получава 3000 точки, за залози от 5€ бонусът е 6000 точки, за загубен залог от 10€ вече се присъждат 10 хиляди точки. Впоследствие точките могат да се обменят за безплатни залози, за ценни награди.
  • Кешбек в размер на 0,3% от сумата на загубените залози на седмица. Букмейкърът връща част от загубените средства веднъж седмично. Минималната сума за възстановяване е 5 €. Максималната налична сума за връщане на пари е 5000 €. Кешбек се прилага за залози, направени с коефициент най-малко 1,5.
  • Експрес на деня. Всяка седмица букмейкърът публикува бонус експресни залози в линията. Избирайки един от двата акумулатора, играчът получава коефициент, увеличен с 1.1.
  • Лотария. Букмейкърската кантора 22 Бет редовно организира промоции със ценни награди. Основното условие за участие в промоцията е активно залагане и редовно попълване на сметката. За всяко попълване играчът получава билети с награди, които след това участват в тегленето.
  • Бонус за рожден ден. Всеки клиент на рождения си ден получава 500 бонус точки от офиса.

Помислете за най-популярните от бонусите:

Перфектен старт с 22bet: 100% от депозита до 122 EUR

Всички нови клиенти на 22bet, след депозиране на поне 1 евро, автоматично получават бонус, който се равнява на 100% от сумата на депозита.

Всеки потребител получава само 1 бонус и само за 1-ви депозит (има традиционно широко ограничение – за адрес за регистрация, телефонен номер, банкова карта, e-mail и др.). Тя е равна на сумата за попълване (ако е над 1 евро, но не повече от „тавана“ от 122 евро.

За да получите бонуса, първо трябва:

  • Регистрирайте се в уебсайта на 22bet-bg.org и попълнете всички полета за лични данни във вашия акаунт.
  • Направете първия депозит в сметката си, поне 1 евро.

Наградата се кредитира автоматично веднага след първия депозит – клиентът трябва само да избере сметката, на която ще бъде „пусната“ посочената сума. Можете също така да откажете всички бонуси, като щракнете върху съответното поле за отметка в акаунта си.

За гарантирано получаване на бонуса Ви препоръчваме да посочите бонус кода.

За да изтеглите успешно средства от вашата игрална сметка, бонусът трябва да бъде заложен. Съгласно правилата на промоцията, бонусните средства прехвърлят сметката за правене на залагания на спортни събития. И според правилата залагането означава да направите залог за сума, която е пет пъти по-голяма от сумата на бонуса, чрез парлей. Този мулти-залог трябва да съдържа поне 3 събития с индивидуален коефициент най-малко 1,4. Едва след като всички квалифициращи залози бъдат уредени, „залагането“ ще се зачете.

Бонуси за регистрирани клиенти

1. “Петъчно презареждане” – за спортни залагания ви позволява да увеличите собствения си баланс за залагане чрез бонус, който може да достигне 100 евро. За да получите бонуса „Петъчно презареждане“, трябва да направите залог в последния работен ден от седмицата – това ще ви позволи да получите до 100% от сумата, която потвърждава вашата прогноза.

2. Седмична надпревара от 22bet – Компанията предлага да правите залози в ротативки и да участвате в седмична надпревара. В края на седмицата топ 50 играчи в класацията получават награди. Участникът трябва да играе на произволни слотове в раздела „Казино“, като точките ще бъдат кредитирани автоматично (1 евро – 100 точки). 50-те най-активни получават награди в края на седмицата. Общият награден фонд е 5 хиляди евро.

3. „Седмичен рабат“ – Промоцията ви позволява да получавате седмичен депозит – 0.3% от сумата на всички спортни залози. Играчът просто трябва да залага на спорт. Всяка седмица офисът изчислява общата сума на залозите с едно ограничение: при изчисляване за последната седмица букмейкърът взема предвид залога за спортно събитие с коефициент най-малко 1,5. „Предишната седмица“ означава от понеделник 0-00 до неделя 23:59:59 GMT+7. В този случай отстъпката не може да бъде по-малка от 1 и повече от 1000 евро.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest