Бизнес

Парфюм TIFERET 636 – Символ на красотата и щастието в живота

Свеж и ободряващ аромат, който пробужда сетивата и създава усещане за баланс и хармония.

Какво означава да застанеш в сърцето си? Звучи банално, но почувствай уникалността, красотата и тържеството на живота.

Между другото най – висшите неща звучат банално, защото човечеството ги е повтаряло до втръсване и е замъглило техния блясък. Извикай в себе си моментите, в които си бил изпълнен с обич. Имало е такива моменти, в които си преливал от безбрежна обич. Тези моменти не се забравят.

Свежият и ободряващ аромат в този парфюм включва комбинация от цитрусови и флорални нотки, които ви пренасят в слънчева средиземноморска градина. Връхните нотки на бергамот, мандарина, лимон, горчив портокал, лавандула, розмарин и мирта създават пикантен и освежаващ отвор, докато средните нотки на цвете от африкански портокал, нероли, жасмин и питоспорум осигуряват флорално сърце. Базовите нотки на кехлибар, амбрета и ангелика създават топла и земна основа, което прави този аромат едновременно ярък и заземен.

Тиферет е шестата сефира на Дървото на живота и представлява красота, баланс и хармония. Числото 6 в нумерологията често се свързва с хармония, любов и грижа.

В този парфюм комбинацията от съставки създава балансиран и хармоничен аромат, който представя красота и баланс. Свежите и пикантни връхни нотки представят жизнеността и енергията на живота, докато флоралните сърдечни нотки представят красотата и благодатта на живота. Топлите и земни базови нотки представляват основата и стабилността, необходими за поддържане на баланса в живота. Общият ефект е аромат, който представлява баланса и хармонията на самия живот.

Този парфюм е перфектен за тези, които търсят свеж и ободряващ аромат, който пробужда сетивата и създава усещане за баланс и хармония. Независимо дали разглеждате нов град или просто се наслаждавате на слънчев ден в парка, този парфюм е задължителен за тези, които търсят да прегърнат красотата и щастието в живота.

ПОВЕЧЕ:

  • Връхни ноткибергамот, мандарина, лимон, горчив портокал, лавандула, розмарин и мирта
  • Средни ноткицвете от африкански портокал, нероли, жасмин и питоспорум
  • Базови ноткикехлибар, амбрет (мускусен слез) и ангелика

купи от: https://www.laboreight.com/shop/tiferet-636

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest