Бизнес

Парфюм HOD 881 – Символ на великолепието, блясъка и материалния успех в живота

Изискан и елегантен аромат, който въплъщава в себе си великолепието и красотата на живота.

Усетете завладяващия аромат на този парфюм, включващ комбинация от джинджифил, бергамот, розов пипер, зелени нотки, кардамон, касис, турска роза, ванилия, бензоин, сандалово дърво, кедър, пачули, амбра и мускус. Връхните нотки на джинджифил, бергамот, розов пипер и зелени нотки създават пикантен и свеж отвор, докато средните нотки на кардамон, касис и турска роза добавят нотка на сладост и изтънченост. Базовите нотки на ванилия, бензоин, сандалово дърво, кедър, пачули, амбра и мускус осигуряват топла и чувствена дълбочина, правейки този аромат съблазнителен и елегантен.

Ход е осмата сефира на Дървото на живота и представлява блясък, красота и оценка на изкуството и естетиката. Числото 8 в нумерологията често се свързва с баланс, хармония и материален успех.

В този парфюм комбинацията от съставки създава изискан и елегантен аромат, който представя блясък и красота. Пикантните и свежи връхни нотки представляват баланса и хармонията, необходими за оценяване на красотата в живота, докато сладките и флорални сърдечни нотки представляват артистичността и естетиката, необходими за създаване на красота. Топлите и чувствени базови нотки представляват материалния успех, който може да бъде резултат от оценяването и създаването на красота. Общият ефект е аромат, който вдъхва елегантност, изтънченост и признателност към артистичността и красотата в живота.

Този парфюм е идеален за тези, които търсят изискан и елегантен аромат, който въплъщава великолепието и красотата на живота. Независимо дали търсите да добавите нотка изтънченост към ежедневието си или просто оценявате артистичността и естетиката около вас, този парфюм е задължителен за тези, които искат да въплъщават красотата на Ход.

Повече:

  • Връхни ноткиджинджифил, бергамот, розов пипер и зелени нотки
  • Средни ноткикардамон, касис и турска роза
  • Базови ноткиванилия, бензоин, сандалово дърво, кедър, пачули, амбра и мускус

купи от: https://www.laboreight.com/shop/hod-881

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest