Отпразнувайте спортния сезон със спортните циферблати на HUAWEI WATCH 3 Series

Пазарът за циферблати на HUAWEI поддържа най-новите спортни циферблати

В наситения със спортни събития летен сезон и успешния старт на продажбите на серията Watch 3, пазарът за циферблати на Huawei стартира поредица от анимирани циферблати на тема спорт. Всеки анимиран циферблат представлява различен спорт  като щафета, състезания по бягане, вдигане на тежести, волейбол, тенис на маса, стрелба, гмуркане, плуване и колоездене. И така, кой спорт ще изберете?

Сега е и прекрасен период да влезете във форма или я поддържате. Просто изберете любимия си модел часовник на Huawei и го оставете да Ви вдъхнови да се движите, да се състезавате и да проследявате прогреса си. Можете дори да се потопите в спортния дух и да споделите напредъка си в социалните медии, като се състезавате с приятели и семейство.

Наскоро Huawei обяви серията HUAWEI WATCH 3, която включва научно обосновани функции за тренировки, които позволяват на потребителите да предизвикат себе си да постигнат своите фитнес цели, независимо къде се намират. За да изтеглят безплатно циферблатите със спортна тематика, потребителите трябва само да търсят ключовите думи в интерфейса на часовника на приложението HUAWEI Health. Ключовите думи включват спорт, щафета, плуване, вдигане на тежести, гмуркане, тенис на маса, колоездене на писта, волейбол, състезателно ходене или въздушна пушка. Циферблатите за вдигане на тежести, волейбол, тенис на маса, въздушна пушка и водолазни спортове са достъпни и за потребителите на серията HUAWEI WATCH GT 2.

Тренирайте с над 100 спортни режима

Занимавате ли се с вдигане на тежести? Или сте фокусирани върху прецизността и желаете да изпробвате късмета си при стрелбата? Може би сте по-подходящи за водата и искате да се гмуркате. Можете да направите всичко това и много повече с HUAWEI WATCH 3. Без значение с какъв спорт се занимавате, той вероятно е част от 100-те режима на тренировка на серията HUAWEI WATCH 3.

Серията HUAWEI WATCH 3 поддържа 100+ режима на тренировка, включително 17 професионални режима на тренировка, 12 тренировки на открито (бягане, ходене, планинско катерене, туризъм, бягане, колоездене, плуване на открити води, триатлон, ски, сноуборд, ски бягане) и 7 тренировки на закрито (ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, безплатни тренировки, елипсовидна машина и гребна машина).

Освен професионалните режими на тренировка, серията HUAWEI WATCH 3 предлага и 85 персонализирани режима на тренировка, които обхващат шест категории спорт: екстремни, отдих, фитнес, водни спортове, игри с топка и зимни спортове. Дейностите варират от уличен танц до паркур, скално катерене до йога и балет до бокс, като отговаря на потребителите с различни интереси и предпочитания.

Докато се наслаждавате на тренировката, HUAWEI WATCH 3 Series записва и анализира основните показатели във фонов режим, включително продължителност, изгорени калории, интервал на промяна на пулса, напредъка на упражненията и необходимото време за възстановяване, което позволява на потребителите да разберат повече за ефективността на тренировката ефективно в дългосрочен план. Резултатите могат да бъдат генерирани в инфографика с данните за споделяне в социалните медии.

Активният живот не е само за лятото

Лесно е това спортно лято да ви подтикне да спортувате, но най-важното е да останете активни за постоянно. HUAWEI WATCH 3 е инструментът, с който можете да поддържате активен начин на живот през цялата година. Вземете например пръстените за активност, те са чудесен инструмент, който да Ви мотивира да постигате фитнес целите си.

Трите пръстена в записите за активност на часовника показват три вида данни: стъпки, умерена до висока интензивност и активни часове. Пръстенът на стъпките показва съотношението на вашите стъпки към целевия брой стъпки. Целта по подразбиране е 10 000 стъпки. Можете да промените настройките на целите в приложението HUAWEI Health в зависимост от Вашите предпочитания. За продължителността на умерена до висока интензивност, серията HUAWEI WATCH 3 ще изчисли общата продължителност на вашата умерена до високоинтензивна дейност въз основа на Вашето темпо и интензивност на сърдечната честота. Целта по подразбиране е 30 минути, но винаги можете да я зададете да бъде по-висока, ако искате да постигнете по-добри резултати. И накрая, показателят за активните часове изчислява през колко часа сте се изправяли през деня. Всички знаем, че твърде дългото седене не е добро за здравето ни, така че активният часовник ще ни напомни да се изправим веднъж на час и да получим поне 12 активни часа всеки ден.

Това лято е чудесна възможност да се включите в нови спортове, да придобиете нови фитнес навици и да се състезавате с приятелите си, като същевременно споделяте напредъка си в социалните медии и подкрепяте любимите си спортове. Ако искате помощ, за да останете всеотдайни, да измервате напредъка и да постигате целите си за фитнес, независимо колко големи или малки са те, можете да помислите да вземете за себе си най-подходящия модел от серията HUAWEI WATCH 3 Series, базирана на мощната HarmonyOS 2.0. В България се предлагат Huawei Watch 3 Pro, с титаниева и с кожена каишка, съответно на препоръчителна цена 1199 лв. и 899 лв., и Watch 3 с черна силиконова каишка за 799 лв. 

Pin It on Pinterest