Новият P11 Pro – премиум допълнение в Tab семейството на Lenovo

Филми, музика и игри по време на коледните празници вкъщи. Контролирайте достъпът и времето на децата пред таблетите.

Тази Коледа ще стоим малко повече вкъщи и ще разчитаме на забавления като филми, музика и игри. Няма да можем много да пътуваме, но това не значи, че ще скучаем. Отново ще сме заедно със семейството си и ще наваксаме с любимите сериали и филми. Забавленията у дома ще са още по-интересни, ако имаме таблет под ръка, а защо не и нов модел от Lenovo – един подарък за всички под елхата.

Tab P11 Pro е най-мощният таблет на Lenovo с Android и процесор Qualcomm® Snapdragon™ 730GB, осемядрен, до 2.2GHz. Този модел е с 11.5“ OLED екран, който е много подходящ, ако сте фен на сериалите и киното. Неговият дисплей щади очите и предоставя ярки и реалистични изображения с високо качество. Той има остър контраст, забележителна яркост и много добра цветова палитра на Dolby Vision. Lenovo Tab P11 Pro е с алуминиев корпус, супер тънък и лек. Може да работи до 15 часа при гледане на видео и до 8 часа при сърфиране в интернет с едно зареждане. Няма да разочарова и геймърите у дома, тъй като предоставя върхова производителност по време на гейминг, подобрени графики, спиращо дъха видео и безпроблемен мултитаскинг. Lenovo Tab P11 Pro е с четири JBL високоговорителя с Dolby Atmos® и смарт предна камера 8MP с фиксиран фокус + 8MP с фиксиран фокус, която ви помага да активирате таблета с лицево разпознаване. P11 Pro има и задна кзмера 13MP с автофокус + 5MP с фиксиран фокус. Всеки член на вашето семейство може да има собствен акаунт на таблета с персонализирани настройки. Клавиатурата е създадена за оптимално бърза реакция и прецизност с 18 мм pitch sizes, 3 мм разстояние между бутоните и 1.3мм ход, а писалката Lenovo Precision Pen 2 е с подобрена точност и контрол. P11 Pro ще е до вас, ако имате задачи за довършване или искате да запишете или нарисувате някоя идея.

Ако имате нужда от таблет с интелигентен домашен хъб, вашият избор е Lenovo Yoga Smart Tab с Google Assistant. Когато включите Ambient режима на Google Assisstant, можете да контролирате таблета с гласа си. 360° гласово разпознаване ще чуе гласа ви от другия край на стаята. Можете да намалите или увеличите любима песен или да си пуснете друг албум, както и да превърнете таблета си в дигитална фото рамка и да разгледате снимки и видеа. Yoga Smart Tab е удобен за употреба, независимо дали лежите, седите, навели сте се или стоите прави. Неговият отличаващ се дизайн има вграден kickstand, чрез който поставяте таблета си наклонен или изправен, закачате го на удобно място или го държите в ръце, което носи изключително приятно усещане на допир с металносивия алуминий с елегантно покритие.

Още един семеен таблет за забавление е Smart Tab M10 FHD Plus, който също е с Google Assistant с Ambient режим за употреба без ръце у дома. Освен много добър екран, който щади очите, той има и опция за родителски контрол и смарт станция за зареждане. Smart Tab M10 FHD Plus е с модерен дизайн и метален корпус, осемядрен процесор и светкавично бърза WiFi връзка. Режимът Kid’s Mode 4.0 осигурява безопасно и забавно съдържание за деца и ви позволява да контролирате това, което децата виждат, както и времето, което прекарват пред таблета.

С любим филм или сериал, разглеждайки спомените от последното пътуване или търсейки интересни образователни игри за децата, почивните дни у дома ще са много по-забавни и дълги с таблет от Lenovo, който можете да изберете според нуждите на цялото семейство, за да се забавлявате заедно.

Pin It on Pinterest