Бизнес

NOVINATA.BG разширява своето международно влияние

Скъпи читатели,

Щастливи сме да споделим с Вас, че днес благодарение на нашите приятели и партньори Анастас Терзобалиев – експерт по въпросите на Близкия изток, арабските страни и Африка и Михаил Аргатски търговски директор на МКРТНИ, успяхме да постигнем ново партньорство между Национален информационен сайт novinata.bg и една от най-влиятелните арабски медии – „Addustour“, коята излиза под егидата на Н.П. Краля на Йордания и е в многомилионен тираж.

Заедно с д-р Мустафа Риалад – главен редактор на влиятелния арабски ежедневник Ад Дустур, договорихме сферите на сътрудничество между двете медии.

От нашата страна, ще бъдат предоставени материали свързани, с обществено-политическия живот в България, както и материали, които представят богатата история на родината ни. Освен тези теми, интерес за арабската медия, представялват и темите свързани с икономиката и туризма.

Същевременно, ние имаме интерес да представяме обективно събитията случващи се в арабския свят.

Вярваме, че това изключително престижно сътрудничество, ще донесе интерес на нашите читатели и от своя страна България ще бъде обективно представяне в арабските страни.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest