Нова козметична серия в България призовава да не спираме да блестим!

Серията Neutrogena® Cellular Boost Ви помага да изглеждате толкова млади, колкото се чувствате!

Виждали ли сте Луната да угасне? Не, нали?

Въпреки всичките й несъвършенства, петна и неравности, нищо и никой не са я спирали да се показва всяка вечер, за да се любуваме на безспорната й красота. И така, защо понякога смятаме малките си несъвършенства за достатъчно основание да спрем да обичаме себе си или да виждаме истинската си красота?

Съвършенството не съществува и несъвършенствата не ни правят по-малко красиви, напротив, правят ни уникални и с времето ни помагат да покажем кои сме всъщност и че нищо не може да ни спре.

Neutrogena® и серията Cellular Boost носят посланието, че ти решаваш кого да бъдеш и че възрастта е просто цифра. Ти си много повече, от това, което другите виждат: ти си това, което чувстваш, което правиш и което постигаш. Ти си своите страхове, своите грешки, провалите си, но и всичко, на което са те научили – че не спираш да се учиш и да изненадваш себе си с всичко, което правиш и знаеш.

Продуктите от серията Cellular Boost намаляват видимите признаци на стареене, причинени от „клетъчната преумора“, и са създадени така, че когато се погледнеш в огледалото, сама да избираш как искаш да изглеждаш и да се чувстваш:

ДНЕВЕН КРЕМ NEUTROGENA® CELLULAR BOOST ANTI-AGING SPF20:

Фокусиран върху трите кожни проблема, свързани с възрастта: бръчки, неравен тен и загуба на еластичност. Съдържа Hexinol®, за да стимулира естественото производство на колаген и еластин, както и обновяването на повърхността на кожата за постигане на по-гладка кожа. Освен че е със SPF 20, благодарение на витамин С коригира неравномерния тен и намалява тъмните петна.

НОЩЕН РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ NEUTROGENA® CELLULAR BOOST:

Действа, докато спиш. Hexinol® помага за намаляване на бръчките и тъмните петна, като подобрява и еластичността. Освен това, Витамин С инхибира меланогенезата и намалява количеството на вече съществуващия меланин в кератиноцитите. Нощ след нощ, кожата се възстановява и интензивно се подхранва.

*The PVPR is on the distributor responsibility

Помни, че си толкова млада, колкото си мислиш, въпреки несъвършенствата и Neutrogena® иска да не спираш да блестиш, като Луната.

Pin It on Pinterest