Nexo с три награди от годишните Employer Branding Awards на b2b Media

Nexo – водещата институция в сферата на дигиталните финанси с над $4 милиарда активи под управление, беше отличена в три категории по време на четвъртото издание на годишните награди на b2b Media.

Те се присъждат за високи корпоративни и индивидуални постижения в областта на изграждането и утвърждаването на работодателския бранд.

Българската компанията, която от 2018 г. предлага банкови услуги за света на дигиталните активи, е една от отличените в категорията HR Innovation of the Year за иновативните подходи, дали положителен резултат при налагането на работодателската марка и привличането и задържането на таланти. „Темпото на работа при нас остана интензивно и през изминалата пандемична година и сме изключително удовлетворени, че всички нововъведения, които предложихме на служителите ни – от закупуването на собствена сграда и превръщането й в неофисна до съобразяването с индивидуалните потребности и специфики на всеки един Nexo талант, доведоха до максимална ефективност на екипа ни, както и до значителното му разрастване във всички отдели”, коментира наградата Траян Николов, главен оперативен и продуктов директор.

Nexo спечели и две специални награди.

Александър Починков, вицепрезидент „Инженеринг”, беше отличен с приза Team Lead of the Year за ключовия принос на екипа му към развитието на продуктовото портфолио на компанията и доказаните му умения да мотивира колегите си да работят ефективно и креативно в кратки срокове, както и постоянно да надграждат уменията и знанията си в областта на разработката на собствени финтех продукти.

Георги Манолов, мениджър „Бизнес развитие и партньорства”, получи наградата Emerging Leader. Освен че води корпоративни проекти на международно ниво, той е познат и с дългогодишните си усилия да образова широката публика за същността и възможностите на дигиталните активи, като публикува „библията на криптовалутите” – „Стандартът Биткойн”, поддържа подкаста Borderless Crypto, разработва вътрешнофирмената инициатива Nexo Academy и др.

Pin It on Pinterest