Непрекъснато надграждане на потребителското изживяване e фокусът на Settle

Даниел Р. Дьодерлайн, главен изпълнителен директор и основател на Settle Group, сподели част от възможностите, които приложението планира за своите потребители, по време на участието си в годишната конференция на „Капитал“ FinTech Summit

Непрекъснато надграждане на потребителското преживяване е бъдещето на финтех сектора и основният фокус на Settle. Това сподели Даниел Р. Дьодерлайн, главен изпълнителен директор и основател на Settle Group, по време на участието си в годишната конференция на „Капитал“ FinTech Summit. Той разкри и част от възможностите и преимуществата, които приложението предлага в момента и планира за своите потребители като надграждане на платформата в следващите месеци.

Settle предлага чудесни възможности, които вярваме, че потребителите харесват и смятаме, че именно това го прави по-добро от другите приложения за плащане.Но алтернативните платформи за мобилни разплащания дават не само нови възможности за трансфер на средства, но и могат да помогнат за надграждане на потребителското преживяване на много търговци. Със Settle, например, потребителят не споделя с никой чувствителна информация за своите платежни инструменти, а се идентифицира само с телефонен номер. В същото време, приложението дава възможност на търговците да изготвят персонализирани предложения към всеки конкретен потребител, съобразно неговите нужди. Settle не е само платежен инструмент, а и нов канал за промотиране и продажба, с цел по-близка комуникация с потребителите. В допълнение, планираме дори и възможност за „Вход със Settle” интеграция за е-магазини с регистрация, като по този начин целим да подпомогнем потребителите, като им предоставим достъп до продуктите, от които имат нужда, по‑лесно и без излишни допълнителни акаунти“, сподели Даниел Р. Дьодерлайн, главен изпълнителен директор и основател на Settle Group.

Даниел Дьодерлайн е предприемач с над 20 години опит, един от топ 200 на финтех инфлуенсърите в Европа и главен изпълнителен директор на компанията за мобилни разплащания Settle. Като част от консултативния борд на Google Cloud, Даниел е първият разработил технология за мобилни разплащания в Скандинавия, първият който предлага услуга за мобилни разплащания в Норвегия (mCASH) и първият, който създава и развива регулирана платформа за финансови услуги, изцяло облачно базирана. След като най-голямата банка в Норвегия Sparebank 1 придобива mCash за ексклузивно ползване в Норвегия, Даниел основава Settle – платформа, свързваща хора, организации и бизнеси чрез сигурни и удобни решения за разплащане.

Pin It on Pinterest