Ненчо Балабанов стана част от екипа на Kaufland за един ден

Един от любимите български актьори влезе в ролята на служител и зарадва с присъствието си клиентите в столичен хипермаркет на веригата

Ненчо Балабанов се присъедини към екипа на Kaufland за един ден и зарадва с присъствието си клиентите в един от хипермаркетите на веригата в столицата. Неговото ново превъплъщение като част от екипа на търговската верига е в отговор на предизвикателство, което компанията отправи към четири популярни личности по случай своята 15-годишнина на българския пазар.

В рамките на предизвикателството Ненчо Балабанов получи възможност да се запознае с естеството на работа на един служител “Млечни продукти“ във веригата. В началото на своя работен ден Ненчо премина обучение, свързано с неговите основни задачи, сред които бяха подредбата и зареждането на млечни продукти. Една от най-приятните задачи за него се оказа обслужването на клиентите. Те получиха професионална помощ в избора си на продукти от Ненчо, който с широка усмивка и при спазване на всички процедури и изисквания на професията, ги насочваше към това, което търсят.

“На пръв поглед изглежда лесно, но всъщност работата е много отговорна. Когато имаш толкова много стоки в един такъв хипермаркет, клиентите наистина имат нужда от тези хора, за да им помогнат да изберат по-бързо, защото времето за всеки от нас е много ценно.“ сподели Ненчо Балабанов след края на своя работен ден. „Прекарах един много емоционален ден. За мен беше удоволствие да разбера какво е да си част от екипа на Kaufland и да видя доволните погледи на клиентите, когато им помогна да си изберат най-добрия за тях продукт.“, допълни актьорът.

Как Ненчо Балабанов се справи с предизвикателството да бъде служител на Kaufland за един ден можете да видите в специално видео, публикувано във Facebook страницата на Kaufland България.

Pin It on Pinterest