Бизнес

Направете онлайн медицинска консултация или резервирайте час при лекар

Нова интеграция между приложението за телемедицина MedUNIQA и платформата Superdoc.bg предлага цялостно медицинско обслужване

Приложението MedUNIQA дава възможност за консултация с лекари в различни области  Акушер-гинекология и бременност, Вътрешни болести и COVID-19, Гастроентерология, Дерматология, Ендокринология, Ортопедия, Очни болести, Педиатрия и COVID-19, Психология, Урология и Хранене и диетика. При неспешни състояния тези консултации могат да се извършват изцяло онлайн. Приложението на УНИКА България е достъпно за всички потребители.

Клиенти на компанията със здравна застраховка „УНИКА за нашето здраве“ могат да извършват онлайн консултация, която да се заплати от полицата им, както и да заявят претенция за направени разходи за лекарства и някои изследвания.

От месец август стартира и най-новата функционалност в приложението, интеграция с платформата Superdoc.bg. Благодарение на тази нова функционалност всички потребители на MedUNIQA ще имат възможност да резервират час за физически преглед с лекар, част от партньорската мрежа на УНИКА.

Функционалността е достъпна за всички потребители на приложението за телемедицина. За потребители на услугата, притежаващи застраховка „УНИКА за нашето здраве“ по индивидуален или групов договор, разходите за преглед, попадащи в обхвата на покритието на застрахователния договор, се заплащат директно на лечебното заведение от страна на УНИКА.

Потребителите могат да следят в своя личен профил състоянието на всички направени от тях резервации за медицински преглед и историята на онлайн консултациите си.

Корпоративни клиенти, които имат включен към застраховките „УНИКА за нашето здраве“ и пакет „Профилактика“ могат да получават онлайн и да съхраняват в акаунта си резултатите от проведените им профилактични прегледи и изследвания. „Благодарение на тази нова функционалност в MedUNIQA продължаваме да предоставяме допълнителни услуги, свързани с грижата за здравето. Приложението ни вече дава възможност, както за телемедицина и получаване на медицинска консултация изцяло онлайн, така и за записване на час при избран специалист за преглед на място, в лечебно заведение от партньорската ни мрежа. Всичко това е с цел да сме максимално полезни и пестим ценно време на нашите клиенти.“, коментира Борис Паличев, Генерален мениджър на УНИКА България

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest