Над 460 000 чаши еспресо ще изпият посетителите на турнира „Ролан Гарос“

Lavazza отново отбелязва ас на кортовете в Париж

За пета поредна година Lavazza ще зарадва всички любители на кафето и тениса. Като единствената компания за храни и напитки – официален партньор на четирите турнира от Големия шлем, брандът с гордост ще сподели своя италиански кафе-лайфстайл с посетителите на „Ролан Гарос“ 2019, предлагайки им възможността да опитат избрана гама от продукти на ¡Tierra!.

Независимо дали предпочитат еспресо, студена напитка или кулинарни специалитети с кофеин, и тази година, подобно на изминалата, се очаква ентусиастите на жълтата топка да изпият над 460 000 кафета по време на Откритото първенство във Франция. Експерти на компанията ще посрещат всички гости на турнира във всяка обособена зона на Lavazza, включително баровете „Court 10 Café“ и „Les Mousquetaires“, запознавайки ги с качествата на освежаващата напитка.

Lavazza и светът на тениса: споделени ценности и взаимна страст

Още при подписването на споразумението за партньорство през 2015 г., Lavazza и Френската федерация по тенис изразяват желание за дългосрочен ангажимент. Споделянето и популяризирането на ценности като търсене на съвършенство, иновации, забавление и разбира се, страст, създават трайна връзка между Lavazza и великия тенис.

Инвестирането в света на тениса е от стратегическо значение за Lavazza: профилът на хората, които консумират кафе, съвпада с този на почитателите на тениса, а освен това е важна платформа за комуникиране на наследството, ценностите и продуктите на компанията” – споделя Джузепе Лаваца, заместник-председател на Lavazza Group, и допълва: „Участието на Lavazza в „Ролан Гарос“ е в съответствие със стратегията на марката за интернационализация и затвърждаване на присъствието на групата на един от най-важните пазари, предлагайки автентично италианско кафе във всичките му форми“.

Аликс Борнън – новият посланик на Lavazza

В повече от 120-годишната си страст към кафето, Lavazza винаги си сътрудничи с най-добрите майстор готвачи в света, създавайки уникални топ рецепти с кафе. Изключително талантливата Аликс Борнън се присъединява към шеф-готвачите – посланици на Lavazza във Франция, представяйки за първи път на френския турнир две впечатляващи топ рецепти за контрол на гликемичния индекс (GIC). Във формулата на вкусните изкушения е заложена неустоимата комбинация от PERLE DE CAFÉ И COFFEE TIE-BREAK, предлагайки една уникална смесица от Lavazza ¡Tierra! Бразилия.

Pin It on Pinterest