На кои спортове се правят най-голям брой залози?

През последните години хазартната индустрия е в подем и предлага на своите клиенти огромно разнообразие от възможности за прогнози на спортни събития.

Всички букмейкъри създадоха онлайн платформи, които са лесни за употреба и помагат на играчите да контролират направени залози по всяка време на денонощието. Конкуренцията в хазартния бизнес разшири значително кръгозора на спортните залози. Играчите са облагодетелствани и могат да направят своите прогнози за неограничен брой спортове. Дори и малко популярни спортове фигурират в списъка за залози на букмейкърите. Чрез по-големия брой опции пред потребителите, се увеличава и шансът за повече печалби. Полезно за играчите е, че най-големите събития в света на спорта се предават на живо.

Всеки спорт си има своите фенове, иначе нямаше да съществува. Трудно е да се отговори категорично на въпроса на кои спортове се правят най-голям брой залози. До известна степен броят на залозите зависи и в коя част на света се намират играчите. В класацията за най-популярни спортове, на които се залага, попадат – футбол, американски футбол, баскетбол, тенис, голф, Формула 1, бокс, надбягвания с коне и гонки с кучета. Насищането на пазара обаче води и до трудни решения пред играчите точно на кои спортове да доверят парите си. Но безспорно футболът си остава сред най-предпочитаните спортове за залози. Това е спортът, на който е отделено специално внимание от всички букмейкъри. В повечето случай именно предложенията за комбинация от залози на футболни мачове са най-голям брой от опциите, които предлагат хазартните компании. Това не е изненада, защото играта е любима на милиони фенове по цял свят. Възможността да заложите за победа на любимия ви отбор и той да я постигне, ще ви донесе не само емоционална, но и материална награда.

Статистиката показва, че залозите на тенис също са доста популярни сред играчите. Особено на турнирите от Големия шлем, където най-добрите тенисисти са на корта. Подобно на футбола, така и в тениса, потребителите могат да избират сред голямо разнообразие от залози, включващи и различни комбинации. Ако сте решили да залагате на тенис, внимавайте, защото през последните години репутацията на спорта беше накърнена заради скандали с уговорени мачове.

Друг от интересните и недпредсказуеми спортове за залози е голфът. През последните години интересът към него в България се повиши, тъй като бяха построени няколко игрища. По-големите букмейкъри у нас предоставят на своите клиенти възможността да залагат на аристократичния спорт. Но преди да направите прогноза относно наличните опции за залог на голф, трябва да сте запознати с правилата на играта, които не са сложни. Мнението на експертите е, че прогнозите за голф са едни от най-трудните при залаганията, но удовлетворението от печалбата си заслужава риска. Коефициентите на букмейкърите в този спорт са най-високи в “мейджър” турнирите, където най-добрите голфъри се изправят един срещу друг.

Милиони зрители по света проявяват интерес къмнадбягванията с коне и гонките с кучета, които през последните години навлязоха и на българския пазар. Надбягванията и гонките се провеждат всеки ден в различни хиподруми по света. Реномираните букмейкъри са направили специални раздели в своите интернет платформи за конни надбягвания и гонки с кучета и се стремят да предлагат високи коефициенти и бонус оферти. Повечето състезания се предават на живо по телевизията или чрез live stream, което помага на залагащите да се потопят в атмосферата на хиподрума. Положително за феновете на тези две дисциплини е, че в много сайтове могат да залагат и на виртуални симулации, освен на истински надбягвания.

При спортните залози обаче трябва да се освободите от емоциите и да обмислите добре своята стратегия и избор. Нашият съвет е да избирате спортове, които следите и на които знаете правилата. Това е гаранция за успех в дългосрочен план. Разбира се, нужен е и малко късмет за повече печалби.

Pin It on Pinterest