Бизнес

НА CES 2023 LG ПРЕДСТАВИ МНОГООБРАЗНО, ЛУКСОЗНО ИЗЖИВЯВАНЕ С НОВАТА СИ LG SIGNATURE ЛИНИЯ ОТ ВТОРО ПОКОЛЕНИЕ

Първокласните домакински уреди на компанията могат да се похвалят с революционни технолохии, вечен дизайн и изкючителна енергийна ефективност

LG Electronics (LG) представи своята LG SIGNATURE гама домакински уреди от второ поколение на CES 2023. Предлагайки вечно актуален дизайн и иновативни технологии за по-голямо удобство, стил и устойчив живот у дома, луксозните, нови продукти грабнаха вниманието в LG SIGNATURE зоната на щанда на LG с тема ‘LiveBeyond.’

Седем години след лансирането си, LG SIGNATURE продължава да променя значението на първокласните продукти, предлагайки елегантни, високо-технологични уреди и лайвстайл решения, които издигат производителността, дизайна и функционалността на нови нива. Докато остават верни на философията на бранда и занаятчийското качество, линията от второ поколение добавя отличителни функционалности и технологии, които предлагат повече удобство, както и нови цветове, материали и довършителни детайли, които допълват визията на дома с минимализъм и елегантност.

Презентираните на CES модели включват изцяло новия хладилник LG SIGNATURE 4-Door French-Door с Dual InstaView, миялна машина и сушилня със 7-инчови LCD сензорни панели, микровълнова фурна Over-the-Range Microwave Oven с интелигентен InstaView™, и фурна Oven Slide-in Range с вградени камери и автоматични времеви настройки и функционалности за настройка на температурата. Заедно с останалите LG SIGNATURE продукти, на изложението бяха включени и климатик, пречиствател за въздух, OLED телевизор и охладител за вино.

Зоната на LG SIGNATURE, състояща се от дневна, перално помещение и кухня – бе създадена в партньорство с италианския бранд за дизайн на мебели, Molteni&C. Естетически изтънчените, технологически усъвършенствани продукти от LG SIGNATURE линията са перфектно подчертани от всяко стилно интериорно решение на Molteni&C и зашеметяващите им мебели.

„Второто поколение уреди LG SIGNATURE съчетават изключителни технологии, набор от подобрени функции за повишаване на удобството и ефективността, както и прекрасен, модерен дизайн за интелигентен, устойчив и луксозен живот у дома,“ споделя Лиу Джае-чеол президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Посетителите на щанда на LG на CES 2023 през последния уикенд (5-8 януари), получиха възможност да се насладят на последните лайвстайл иновации, включително уредите от второ поколение на LG SIGNATURE*.

*Наличностите могат да варират според локалния пазар

# # #

За LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Компанията LG Home Appliance & Air Solution Company е световен лидер в домакински уреди, решения за интелигентен дом, решения за въздух, както и визионерски продукти, включващи LG ThinQ AI. Компанията създава различни решения със своите водещи в индустрията основни технологии и се ангажира да направи живота по-добър и по-здравословен за потребителите, като разработва внимателно проектирани кухненски уреди, битови уреди, решения за ОВК и пречистване на въздуха. Заедно тези продукти осигуряват повишено удобство, превъзходна производителност, ефективна работа и неоспорими ползи за здравето. За повече новини за LG посетете www.LGnewsroom.com.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest