Бизнес

Мисията на Labor8 е да създава уникални аромати!

Мисията на Labor8 е да създава уникални аромати, които не само ухаят страхотно, но и носят положителна енергия и късмет на тези, които ги носят.

Като комбинира изкуството на нумерологията с науката за ароматите, Labor8 има за цел да събуди осемте сетива на своите клиенти и да им предостави персонализиран талисман,който подобрява тяхната индивидуалност и благосъстояние.

Labor8 се ангажира да използва висококачествени, естествени съставки и внимателно да изработва всеки аромат на ръка, за да гарантира, че всеки аромат е истинско произведение на изкуството.

Като цяло, мисията на Labor8 е да даде възможност на хората със силата на аромата и нумерологията, за да подобри живота им и да им донесе радост и позитивност.

Нашата цел е да създадем уникален концептуален лабораторен магазин, който обединява нашата страст към ароматите и козметиката по начин, който е достъпен и приятен за всички. Ние се стремим да разширим нашата марка чрез франчайз бизнес модел, разпространявайки нашата визия и философия по цения свят. 

Повече на: www.laboreight.com

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest