МЕТРО подкрепя учители и училища в цялата страна в коледна кампания с фондация „Заедно в час“

Компанията дарява на неправителствената организация по един лев от всеки продаден коледен календар „За всички от сърце“ до края на ноември

Тази година традиционният коледен календар „За всички от сърце“ на МЕТРО България идва не само с вкусни изненади и отстъпки за потребителите, но и с дарение за неправителствената организация „Заедно в час“. От всеки продаден календар МЕТРО България  отделя един лев  в подкрепа на учители и училища в цялата страна, включени в „Училища за пример“ –  двегодишна програма за професионално развитие на цели училищни екипи. Тя помага на училища в цялата страна да разработват и прилагат нови устойчиви практики за преподаване и управление, които допринасят за успеха на всеки ученик.

„Коледа е време за чудеса, затова всяка година ние осигуряваме за многобройните си клиенти изненади и вкусни преживявания чрез нашите коледни календари. Най-обичаните празници в годината отварят също сърцата ни за благотворителност и за нас е важно да подкрепим образователните институции. Партньорството ни със „Заедно в час“ е логично продължение на усилията ни да подпомагаме обществото в дни на изпитания. Модернизирането на българското образование допринася за израстването на млади таланти във всички сфери на живота и ние искаме да сме част от това благородно дело“, сподели Димитър Вутков, Маркетинг директор на МЕТРО България.

Фин шоколад и отстъпки зад прозорчетата за всеки ден до Коледа, ваучери за празничното пазаруване от 5, 10 или 100 лева във всеки календар, шанс в томбола за голямата 55-инчова награда – 11 броя UHD smart телевизор Samsung и още сюрпризи очакват клиентите на веригата, които ще станат част и от благородната инициатива да се подпомогнат образователните институции в нелеките времена на пандемията от коронавирус.

Коледният календар „За всички от сърце“ вече може да бъде закупен от търговските обекти на МЕТРО България. Наградите и ваучерите в него са на стойност над 200 000 лв. с ДДС. Желаещите да се включат в томболата за голямата награда могат да го направят като попълнят талон за участие, който се намира вътре в Коледния календар. В талона се попълват име и фамилия и телефонен номер за контакти и се пускат до 10 декември 2021 г. в специални урни, намиращи се на Вход клиенти на всеки магазин на компанията. Печелившите участници ще бъдат определени при провеждане на теглене на случаен принцип до 13 декември 2021 г. в централния офис на МЕТРО България.

Pin It on Pinterest