Любомир Георгиев е новият ръководител на направление „Нови технологии и опаковки“ на Девин ЕАД

Сред основните отговорности на позицията му са разработването и внедряване в употреба на иновативни опаковъчни материали и технологии

Любомир Георгиев е новият ръководител „Нови технологии и опаковки“ на Девин ЕАД. Той има над 13 години опит в управлението на проекти, свързани с опаковки в хранително-вкусовата промишленост. Кариерата на Любомир започва в отдел „Опаковане“ на българската пивоварна компания Каменица, където от оператор на бутилираща линия достига до мениджърска позиция на национално ниво. По-късно работи по проекти за проучвания, развитие и иновации в отдел „Опаковане“ за Molson Coors, а след това става технически ръководител на компанията в Уорингтън, Великобритания за цяла Европа.

В екипа на „Девин“ ЕАД, Любомир ще се фокусира върху разработването и употребата на иновативни опаковъчни материали и технологии.  

„Внедряването на иновации по отношение на опаковките е приоритет за „Девин“ ЕАД и се радвам да се присъединя към компания, която вече десетилетия полага целенасочени усилия в това непрестанно да олекотява своите бутилки, както и да насърчава отговорното поведение на потребителите и създаването на навик за разделно събиране на отпадъците“, каза Любомир Георгиев, ръководител „Нови технологии и опаковки“ на „Девин“ ЕАД. 

Любомир има бакалавърска степен „Автоматика, информационна и управляваща техника” (АИУТ) от Техническия университет в София и магистърска степен „Финансов мениджмънт“ от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. 

Pin It on Pinterest