LG ПОЕМА ПО НОВ ПРОДУКТОВ ПЪТ С LG VELVET

СЕУЛ,16 април 2020 — Тъй като днешните смартфони стават все по-еднакви и трудно различими само по технически спецификации, LG Electronics (LG) отговаря на предизвикателството като поема по нов продуктов път, който ще подчертае различията с отличителния елегантен и приятен на докосване дизайн, за да се разграничи от останалите. Първото устройство, което илюстрира тази нова философия, е предстоящият LG VELVET, който се отличава с уникална камера „Raindrop“ и симетрична, плавна форма, приятна както за окото, така и на допир.

LG VELVET ще бъде първото устройство, което прилага новата бранд стратегия за мобилни апарати на компанията, отдалечавайки се от буквено-цифрови обозначения в полза на познати и изразителни наименования, които ще помогнат на потребителя да улови същността на устройството, подхождащо най-добре на неговата личност и непрекъснато променящите се тенденции. Наименованието „кадифе“ е предназначено да предизвиква образа на блестяща гладкост и първокласна мекота – двете ключови характеристики на новия телефон.

„Новият ни брандинг отразява актуалните тенденции в отговор на уникалните лични вкусове и емоции на индивида с по-голям акцент върху дизайна“ заяви Чанг Ма, старши вицепрезидент по продуктова стратегия в LG Mobile Communications Company. „Това е един по-интуитивен подход, който сме сигурни, че ще откликне на днешните потребители и ще ни помогне да установим по-ярка бранд идентичност.“

Pin It on Pinterest