Lenovo представи най-новите модели от серията ThinkPad™

Новите устройства подобряват потребителското изживяване и предлагат технологии за още по-добра комуникация

Днес Lenovo обяви най-новите попълнения в портфолиото на ThinkPad серията си – преработените X13 и X13 Yoga с дисплеи 16:10 и актуализирани серии T и L. Освен тях бяха представени и ThinkPad P14s и P15s, които постигат отличен баланс между мощност и преносимост. Новия премиум дисплей ThinkVision P40w-20 е една от най-актуалните добавки в портфолиото на бранда и е с първият в света професионален монитор c Thunderbolt 4, осигуряващ превъзходно потребителско изживяване при работа на бюро.

ThinkPad T14s Storm Grey ThinkPad X13 Йога

Новите ThinkPad модели са достъпни в черно или тъмно сиво и притежават 11-то поколение Intel Core vPro процесори. Лаптопите са снабдени и с четец на пръстови отпечатъци Match-on-Chip, който е интегриран в бутона за захранване, както и сензор за откриване на човешкото присъствие.i Тези подобрения са допълнения към съществуващите функции за сигурност ThinkShield, които помагат за защитата на потребителите.

ThinkVision P40w се отличава с невероятния 39,7-инчов екран и обширна резолюция, предлагаща ясни детайли. Дисплеят включва технологията Natural Low Blue Light за намаляване на умората на очите. ThinkVision е с първият в света c Thunderbolt 4 монитор с възможност за Intel AMT, който позволява стабилна и сигурна връзка.

ThinkPad T серията на Lenovo позволява персонализирани конфигурации, отговарящи на нуждите на потребителите. Устройствата са съвместими с FIPS-201 четец на пръстови отпечатъци, с RFID четец и опционални дисплеи за защита на поверителността, които осигуряват съхранението на личните данни. Портфолиото от серия ThinkPad T включва ThinkPad T14s i, T14 i и T15 с 11-то поколение Intel Core vPro процесори, както и ThinkPad T14s и T14, задвижвани от AMD Ryzen 5000 Series.

Най-новите попълнения в портфолиото на Lenovo – ThinkPad X13 и X13 Yoga, максимизират производителността и преносимостта. Независимо дали са базирани вкъщи или за хибридна работа, леките лаптопи, предлагащи дисплеи 16:10, могат да предложат постоянно включена и винаги свързана технология, за да останат на върха при ежедневните натоварвания. Портфолиото от серия ThinkPad X включва ThinkPad X13 i и X13 Yoga.

СериятаThinkPad L14 и L15 предлага множество опции в екосистемата на ThinkPad. В допълнение към вече наличните, задвижвани от Intel L13 и L13 Yoga, новите модели предлагат подобрени функции за сигурност и свързаност. Така потребителите могат да си сътрудничат и да останат продуктивни с избор от различни опции. Представеното днес портфолио на ThinkPad L включва ThinkPad L14 i и L15 i, задвижвани от 11-то поколение Intel Core vPro процесори, както и ThinkPad L14 и L15, задвижвани от AMD Ryzen 5000 Series.

ThinkPad P14s, P14s i и P15s, най-мобилните работни станции на Lenovo са проектирани за работа в движение с възможност за стартиране на приложения като AutoCAD LT®, Autodesk® Revit® и SolidWorks®, без забавяне. Предлагайки повече гъвкавост, 14-инчовите P14 вече разполагат с вградена AMD Radeon Graphics. С фабричното калибриране на цветовете на X-Rite, тези актуализирани лаптопи постигат баланса между мощност и мобилност – позволявайки на потребителите, студентите, дизайнерите и инженерите да бъдат креативни по всяко време и навсякъде.

„Работата от дома и новите й хибридни стилове водят до подобрения в камерите, аудиото и сигурността, за да се увеличи сътрудничеството и производителността.“, коментира Джери Парадайз, вицепрезидент „Global Commercial Portfolio & Product Management“. „Създаването на дизайна, проектирането, производството и предоставянето на иновативна технология, която предлага богат избор и отговаря на нуждите на крайните потребители, са неразделна част от същността на ThinkPad. Това, което правим, докато постигаме целите за намаляване на енергията и емисиите, илюстрира нашия ангажимент към устойчивото бъдеще. „

i Функциите за откриване на човешко присъствие и Windows Hello с нулево докосване изискват допълнителната HD IR камера.

Pin It on Pinterest