Lenovo на CES 2021: Какво ново в потребителския сегмент?

Lenovo не спира да подобрява потребителското изживяване чрез смели иновации, усъвършенствано майсторство и смарт технологии

Виждайки възможностите на технологиите, които са едновременно стилни и винаги готови да се адаптират към нуждите на хората, Lenovo създаде по-интелигентни решения за всички. Тази година на глобалното събитие CES, компанията представя новите си продукти, които да помогнат на потребителите да персонализират устройствата си спрямо предпочитанията си и да са винаги свързани – със семейството, приятелите и работната програма.

Водена от тази идея, компанията представи новия преносим LenovoIdeaPad 5G. Разполагайки с до 20 часа живот на батерията, с IdeaPad 5G ще можете да се забавлявате, гледайки видеоклипове на дивана у дома през целия ден. Новият лаптоп е с 14-инчов екран, светкавично бърза 5G скорост и силна Wi-Fi връзка. Това практично, но същевременно стилно устройство съчетава в себе си всичко, от което се нуждае всеки потребител като го комбинира с възможностите на смартфона (може да бъде поставена SIM карта). Освен, че е тънък и изключително лек, продуктът ще се предлага с Windows 10.

За още по-голямо удобство на потребителите си, от компанията предлагат и 14-инчовият модел LenovoIdeaPad 4G/LTE. Устройството ще се поддържа от платформата Snapdragon 8c, която осигурява отлична производителност без значение дали работите, учите или се наслаждавате на любимата си игра.

Бъдете винаги готови за най-добрата киновечер с най-мощните IdeaPad лаптопи досега – IdeaPad 5iPro и IdeaPad 5 Pro. Това ще е новата надеждна и стилна серия от Lenovo, която разполага с висока производителност в редица опции за конфигуриране. Ще можете сами да изберете размерът на дисплея (14- или 16-инчов), дизайнът, както и спецификациите, които ще паснат идеално на вашето ежедневие. За пръв път на лаптоп от серията IdeaPad на Lenovo, дисплеят ще се предлага с по-широко съотношение 16:10, за да се приспособи изцяло към нуждите на потребителите си.

От друга страна, брилянтният LenovoTabP11 ще ви помага да свършите повече неща с по-интелигентните си функции и поддръжка на писалка, която ще улесни деня ви независимо дали работите, четете новини, свързвате се с любимите си хора или просто се забавлявате. Дизайнът на Lenovo Tab P11 е изчистен, оформен със съвременен двуцветен завършек в сиво и здрава, алуминиева сплав за по-елегантен профил. Този достъпен Andorid таблет ще поддържа и други задължителни в ежедневието аксесоари като удобният Lenovo Smart Charging Station 2.

Вдъхновени от непрекъснато променящото се ежедневие на потребители си, тази година Lenovo се фокусира върху дизайна и инженерните постижения на своите устройства. Това е причината компанията да представи гама от елегантни, потребителски продукти като иновативния монитор YogaAIO 7, който разполага с въртящ се дисплей за по-добра работа. Заедно с него от компанията представиха и мониторите LenovoL24i-30 и LenovoL27e-30. Заедно с тях, потребителите на Lenovo ще имат възможността да се запознаят и с няколко уникални продукта като подобрения лаптоп LAVIEProMobile, както и малкия и удобен LAVIEMINI предлагащ огромни възможности за размерите си.

Ако желаете впечатляваща мощност и първокласен стил от настолния си монитор не търсете повече. LenovoYogaAIO 7 с Windows 10 ще предлага всичко това. Заедно с него, Lenovo представя и новата си функция, която позволява да завъртате екрана без усилие от хоризонтално до пълно вертикално положение само с едно натискане. Ако това не е достатъчно можете да получите всичко с новата серия потребителски монитори на Lenovo – LenovoL24i-30 и LenovoL27e-30. Премиум IPS панелите ще позволяват да се насладите максимално по време на домашна киновечер, онлайн пазаруване, четене на новини, игри или работа благодарение на ясните и чисти изображения под широк ъгъл на гледане.

Заедно с новите си продукти, компанията представи и новите функции, разработени от Lenovo – ShowMode, който без проблем ще превръща вашият компютър в истински hands-free помощник благодарение на Alexa, софтуерната платформа LenovoArteryза геймъри и киномани. Част от богатото портфолио на компанията са и LenovoVantage, LenovoSmartAssist, KidsSpacefromGoogle, както и LenovoPrecisionPen 223, която ще е способна да усети наклона и натиска, който оказвате докато пишете или рисувате с нея.

Направете 2021 година най-добрата досега със стилните, иновативни и смарт Lenovo продукти, които се очакват съвсем скоро на пазара и могат да ви помогнат да работите и да се забавлявате със семейството си, защото всички нови потребителски преживявания започват с Lenovo.

Pin It on Pinterest